«Δεν μου βγήκε»

Ως μία επιλογή που δεν του βγήκε, χαρακτήρισε ο Δημήτρης Γιαννούλης την επιλογή του να κατηφορίσει στο νησί μας και στην ομάδα μας, το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2016-17.

Ο διεθνής αριστερός οπισθοφύλακας σε συνέντευξη του σε ελληνικό μέσο ανάφερε τα ακόλουθα για την ομάδα μας.

Για τα πρώτα του βήματα και τον αδερφό του Κώστα: «Με έχει βοηθήσει τα μέγιστα. Από αποφάσεις που πήρα για την καριέρα μου, όταν είχα πάει στην Ανόρθωση για παράδειγμα και την επιλογή του Ατρόμητου μετέπειτα. Η επιλογή να πάει εκεί ήταν για μένα ένα… restart».

Για τις ομάδες που έπαιξε μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ το 2014: «Πρέπει να είσαι αναίσθητος για να μην σε επηρεάσει κάτι τέτοιο όταν αλλάζεις ομάδες. Μετά τη Βέροια γύρισα στον ΠΑΟΚ έμεινα έξι μήνες, η επιλογή να πάω στην Κύπρο δεν μου βγήκε. Κάπου εκεί μέχρι να πάω στον Ατρόμητο, είχα επηρεαστεί και όλα μου έμοιαζαν βουνό. Δεν ήταν έτσι όμως. Είχα πέσει λόγω των δανεισμών, λόγω της κακής μου απόδοσης. Όταν πήγα στον Ατρόμητο, είπα πως εδώ θα χτίσω την καριέρα μου, εδώ θα δείξω τι αξίζω. Ήταν η περίοδος που σκεφτόμουν μόνο τον Δημήτρη. Ο κ. Αγγελόπουλος με πίστεψε, ο κ. Σπανός επίσης και ο Νταμίρ Κάναντι που με βοήθησε να εξελιχθώ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ