Ανακοίνωση: «Βλέπουμε τις τελευταίες ώρες η ομάδα μας να δέχεται ανελέητο πόλεμο…»

Σε ανακοίνωση σχετικά με την έκταση που πήρε το θέμα για την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών μας, προχώρησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10.04.20

Βλέπουμε τις τελευταίες ώρες η ομάδα μας να δέχεται ανελέητο πόλεμο από τα Μ.Μ.Ε(ξαπάτησης). Τόσο πόλεμο και δημοσιεύματα που αν δημοσιεύαν άρθρα για τον εντοπισμό του αδελφού μας που αγνοείτε εδώ και τόσο καιρό, θα είχαν συμβάλει αρκετά στην προσπάθεια εύρεσης του.

Ζούμε σε μια περίοδο όπου ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού μας αναγκάστηκε να χάσει την δουλειά του, και ακόμα χειρότερα πολλοί να μην έχουν τα απαραίτητα αγαθά για επιβίωση. Παρότι την σύγχρονη κρίση που επικρατεί, «έγνοια» μερικών είναι να στοχοποιήσουν την ομάδας μας, νομίζοντας έτσι θα κερδίσουν έδαφος στο πρωτάθλημα ή ακόμα μερικά «κλικ» στο διαδίκτυο. Δημοσιοκράφροι άχρηστοι στο επάγγελμα τους, βρήκαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στην κατασκοπεία και τα απωθημένα τους από τις αστυνομικές σειρές που παρακολουθούν. Για την Ανόρθωση μέχρι και σε CIA μεταμορφωθήκατε ρε γελοίοι.

Ένα έχουμε να σας πούμε «κύριοι», όποιος παίζει με την νοημοσύνη του κάθε Ανορθωσιάτη, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

Υ.Γ Ρουφιάνοι τον νου σας, μείνετε στα σπίτια σας ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ.

MAXHTEC CLUB – ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ