Το μέλλον του Ζοάο

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του Ζοάο Βίκτορ. Ο πρώην αρχηγός της ομάδας μας, που από τον Ιανουάριο αγωνίζεται στον ΟΦΗ, προσπαθεί να βρει τα πατήματα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Gazzetta.gr, τα επόμενα παιχνίδια των play-off είναι άκρως καθοριστικά για το αν θα παραμείνει κάτοικος Κρήτης ο Βραζιλιάνος χαφ.

Αναλυτικά πιο κάτω το δημοσίευμα:

«Εκπληξη» προκάλεσε τον Γενάρη η μετακίνηση του Ζοάο Βίκτορ στον ΟΦΗ. Οχι γιατί είναι κακός παίκτης, κάθε άλλο, ούτε επειδή οι κρητικοί δεν είναι σε θέση να παίρνουν ποδοσφαιριστές του δικού του «διαμετρήματος» (μακρά θητεία σε Μάλαγα και Ανόρθωση).

Το όλο θέμα προκύπτει επειδή η περίπτωση του Βραζιλιάνου δείχνει… εκτός της πολιτικής των κρητικών στη Μπούση εποχή. Δηλαδή ως επί το πλείστον αποκτούν νεαρούς παίκτες, με σκοπό να  «χτίσουν» πάνω τους. Ο 31χρονος προβάλει και είναι μία διαφορετική κατηγορία ποδοσφαιριστή, ενώ και υπέγραψε μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Η εξήγηση στο «γιατί» που προκύπτει από τα παραπάνω δείχνει απλή. Ο έμπειρος μέσος μέχρι να έρθει στην Κρήτη είχε από τον Οκτώβριο και μετά λίγα λεπτά συμμετοχής με την Σαλάλ Σπορτ του Κατάρ και παρότι δεν χρειάζεται συστάσεις αναφορικά με την αξία του, θα απαιτούνταν χρόνος για να μπει σε φουλ ρυθμούς. Η υπέρβαση μέχρι το τέλος της χρονιάς έγινε, στο Ηράκλειο είναι διατεθειμένοι να του δώσουν ματς στα πόδια του και τα πλέι οφ θα αποτελέσουν κριτήριο εάν θα μείνει και του χρόνου στο «Γεντί Κουλέ».

Αλλωστε κουβαλά ως «προίκα» την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ καθημερινά αυξάνεται τόσο ο βαθμός ετοιμότητάς του όσο και ενσωμάτωσής του. Η ουσία είναι πως στα 10 παιχνίδια που απομένουν, όποτε αυτά διεξαχθούν, θα αποκρυσταλλωθεί το μέλλον του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ