Τι απαντά ο Κετσπάγια για τη φημολογία των μεταγραφών

Για τον προγραμματισμό και τη φημολογία που αναπτύχθηκε για ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν με την ομάδα μας για τη νέα χρονιά, τοποθετήθηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active.

Συγκεκριμένα πιο κάτω τι ανέφερε.

Αν στο διάστημα της διακοπής συνεχίζεται ο προγραμματισμός: «Δεν σταματάει ποτέ. Σίγουρα τώρα έχουμε περισσότεροι χρόνο να σκεφτούμε. Το πρόβλημα, όμως, δεν σε αφήνει να σκέφτεσαι με καθαρό μυαλό κάποια πράγματα. Πρώτα να τα ξεπεράσουμε αυτά. Ακόμη αυτή η σεζόν δεν ξέρουμε αν θα τελειώσει. Δεν σε αφήνουν να σκεφτείς παρακάτω. Να λύσουμε τα προβλήματα και θα δούμε την επόμενη σεζόν».

Για το αν συμφώνησε η Ανόρθωση με άλλους ποδοσφαιριστές: «Δεν είναι σωστό να μιλάμε γι’ αυτά αφού δεν τέλειωσε η φετινή σεζόν. Σίγουρα θα φέρουμε νέους παίκτες, όμως με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Όταν γίνονται κάποιες κινήσεις προσπαθούν να προστατεύσουν τους παίκτες τους. Σε κάποιες χώρες πιο σοβαρές λέγετε ότι έκλεισε ένας παίκτης σε άλλη ομάδα. Αλλά εδώ δεν γίνεται γιατί θα δημιουργήσεις πρόβλημα στους παίκτες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ