«Τα ψέματα τελείωσαν – Όλοι είναι αποφασισμένοι»

«Τα ψέματα τελείωσαν. Είναι η ώρα της αλήθειας. Ακολουθούν 10 τελικοί μέσα από τους οποίους το κάθε παιχνίδι μπορεί να κρίνει και την έκβαση του πρωταθλήματος αναλόγως αποτελέσματος. Ακολουθεί μία σειρά ντέρμπι, για όλες τις ομάδες που θα δείξουν και θα αποδείξουν μέσα από αυτό το μίνι πρωτάθλημα ποιος μπορεί να το κατακτήσει. Εμείς με την Ομόνοια, έχουμε μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς και από τη δική μας πλευρά θέλουμε να κάνουμε και αυτό στη διάρκεια των πλέι οφ αφού σε μία τέτοια περίπτωση, η δική μας ομάδα θα στεφθεί πρωταθλήτρια», ήταν το αρχικό σχόλιο του εκπροσώπου τύπου της ομάδας μας Σάββα Πηλακουτα, μιλώντας στον Σούπερ Σπορ ΦΜ 104,0.

Αναλυτικά:

Για το ότι χάθηκαν βαθμοί που θα μπορούσαν να δώσουν πλεονέκτημα στην Ανόρθωση, γενικότερα από πολλές ομάδες:«Αυτό ισχύει περισσότερο για όλους. Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί είναι ακόμη πιο δύσκολα από ότι ήταν. Αυτό δεν αλλάζει όμως το στόχο και τη φιλοσοφία. Το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο από την αρχή και αυτό φάνηκε, αφού υπήρξαν και οι εκπλήξεις. Από εδώ και πέρα το σημαντικό είναι να πάρουμε και κάποιες ανάσες, αφού βγάλαμε και μία κούραση, έτσι ώστε με καθαρό μυαλό να αντιμετωπίσουμε ξανά την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι που ήταν ισοδύναμο στην μεγαλύτερη του διάρκεια, η ΑΕΚ κατάφερε να μετατρέψει τις ευκαιρίες της σε γκολ και να πάρει τη νίκη. Εμείς πετύχαμε ένα γκολ στο τέλος, λίγο έλειψε να πετύχουμε και δεύτερο όμως όπως είπε και ο προπονητής, δεν είχε παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια τους. Πρέπει να δούμε τι χρειάζεται να κάνουμε έτσι ώστε να το κάνουμε σωστά την Κυριακή και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Για το ότι ακολουθεί νέο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα:«Όλοι είναι αποφασισμένοι για να κερδίσουν το επόμενο παιχνίδι. Η ΑΕΚ ήταν πιο ουσιαστική και εκμεταλλεύτηκε κάπως καλύτερα τις στατικές φάσεις. Φάνηκε και η ΑΕΚ να έχει περισσότερη φρεσκάδα, αφού δεν είχε ούτε παιχνίδι κυπέλλου μεσοβδόμαδα, ενώ εμείς δώσαμε αρκετές δυνάμεις με τη Νέα Σαλαμίνα. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μόνο η κούραση έπαιξε ρόλο σε αυτή την ήττα. Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Τώρα έχουμε περισσότερες μέρες μπροστά μας για να παρουσιαστούμε με περισσότερη φρεσκάδα»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις την Παρασκευή ο Χριστοφή, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τη δεδομένη στιγμή είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Ντούρις και θα χάσει και αυτός το παιχνίδι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ