Ανόρθωσις 3 – 0 ΑΕΚ: Κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς…

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 3-0 και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Νίκη άκρως σημνατική από πλευράς ψυχολογίας.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα μας. Μόλις στο 5′ ο Ράγιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Τρισκόφσκι, σημείωσε το 1-0. Προβάδισμα που απέβαλλε μπόλικος άγχος και έφερε την ομάδα μας σε θέση οδηγού.

Τα επόμενα λεπτά ο αντίπαλος επιχείρησε να αντιδράσει δίχως όμως αποτέλεσμα. Ο Αρτυματάς στο 20′ με κεφαλιά ανάγκασε τον Τόνιο σε απόκρουση και έτσι το 1-0 παρέμεινε. Η ΑΕΚ βρήκε δοκάρι στο 31′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναράνχο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε και αυτό ιδανικά για την ομάδα μας. Ο Τορνίκε στο 52′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήρθε πλήρως στα μέτρα μας.

Η ΑΕΚ επιχείρησε να μειώσει στο 53′ δίχως αποτέλεσμα. Με αντεπιθέσεις εκμεταλλευτήκαμε τα κενά του αντιπάλου δίχως όμως να καταφέρουμε να εδραιώσουμε το προβάδισμα. Αυτό συνέβη στο 67′, με τον Σίφο όντα με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τόνιο.

Σκορ που μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, όμως οι επιθετικοί μας ήταν άστοχοι στις φάσεις που δημιούργησαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ