Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι για τα όσα έγιναν στο Οδόφραγμα

Σε ανακοίνωση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι, σχετικά με όλα όσα έγιναν το Σάββατο στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

Ανακοίνωση 01.03.2020

Έστω και για έκτακτο λόγο πάρθηκε μια απόφαση όπως κλείσουν κάποια οδοφράγματα για την ασφάλεια της υγείας των Ελληνοκυπρίων του νησιού. Οδοφράγματα που ποτέ δεν έπρεπε να ανοίξουν, οδοφράγματα που με την χρήση τους αναγνωρίζουν το ψευδοκράτος. Κάποιοι επιμένουν να τους στηρίζουν οικονομικά, κάποιοι επιμένουν να μην σέβονται όσους πέθαναν από τα χέρια τους, όσες μάνες και γιαγιάδες βιάστηκαν από τα τούρκικα σκυλιά.

Χθες το ίδιο κίνημα που χάλασε την εκδήλωση προ μηνών στο προεδρικό γιατί υπήρχαν Ελληνικές σημαίες, το ίδιο κίνημα που προσπαθήσει να επιτεθεί σε όσους φόρεσαν μαύρα (λόγω πένθους) έκαναν τα ίδια και χειρότερα. Περίμεναν ουρά για να ανοίξουν τα οδοφράγματα της ΝΤΡΟΠΗΣ, τα οδοφράγματα της προδοσίας. Το αποκορύφωμα ήταν η επίθεση σε εθνοφρουρό που το μόνο που διατάχθηκε να κάνει ένα 18χρονο παιδί ήταν η εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας με ότι και αυτό συνεπάγεται. Ο αποτροπιασμός που νιώσαμε χθες όταν αντικρίσαμε αυτές τις εικόνες στο διαδίκτυο, δεν περιγράφεται. Θέλαμε να είμαστε στην δική του θέση, θέλαμε να προσπαθούσε αυτός ο ΔΕΙΛΟΣ κάτι αντίστοιχο σε εμάς. Αυτός και οι όμοιοι του που αν τυχών και η πατρίδα μας χρειαστεί πάλι θα περιμένουν ουρές. Όχι για να ενωθούν με τα αδέλφια τους αλλά να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο της διαφυγής.

Εμείς θα είμαστε ξεκάθαροι. Στην χαμένη μας πατρίδα, στην κατεχόμενη πόλη μας, στους ήρωες μας, στο Γ.Σ.Ε. , στο καλλιμάρμαρο. Είμαστε υπόχρεοι να κρατήσουμε την φλόγα αναμμένη. Όχι μιας οποιασδήποτε επανένωσης αλλά της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. Αυτής που θα αγαλιάσει τις ψυχές όσων έφυγαν και θα αφήσει να ζήσουν ελεύθερα όσων έρθουν. Έτσι λοιπόν, δημόσια και ανοιχτά, χωρίς να μας ενδιαφέρει το οποιοδήποτε κόστος προκαλούμε αυτό το σιχαμερό κίνημα unite cyprus, εμείς και εκείνοι. Αν στο προεδρικό σεβαστήκαμε τον σκοπό της εκδήλωσης μετά το χθεσινό δεν έχει κάτι που μπορεί να μας εμποδίσει. Εμείς και εσείς…

ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ