Ανόρθωση 1 – 2 ΑΕΚ: Δεν βρήκαμε τις λύσεις και χάσαμε

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας, που έχασε απόψε από την ΑΕΚ με 1-2, σε ένα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να βρούμε τις λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Αν και το πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε δυνατά και χάσαμε μία καλή στιγμή με τον κεφαλιά του Σίλτενφελντ, εντούτοις στη συνέχεια ο αντίπαλος ισορρόπησε.

Μάλιστα στην πρώτη φάση που δημιούργησε η ΑΕΚ από στατική φάση, κατάφερε να προηγηθεί, μιας και ο Τρισκόφσκι με άψογη εκτέλεση φάουλ, νίκησε τον Λόρια.

Από εκεί και πέρα επιχειρήσαμε να αντιδράσουμε. Ιδίως τα πρώτα 7-8 λεπτά μετά το γκολ, ψάξαμε και βρήκαμε τελικές προσπάθειες, οι οποίες όμως δεν είχαν το καλύτερο δυνατό τελείωμα.

Μάλιστα η αντίπαλος στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου, βρήκε ευκαιρίες για το 0-2. Ότι δεν πέτυχαν στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, το πέτυχαν στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά από συνεχόμενα κόρνερ, ο Τρισκόφσκι πήρε τη γυριστή κεφαλιά, νίκησε τον Λόρια και έγραψε το 0-2.

Η ομάδα μας επιχείρησε να αντιδράσει. Ήταν ανούσια όμως στο παιχνίδι της. Πέρα από κάποιες φάσεις που επήλθαν από στημένα δεν είχαμε καταφέρει να βάλουμε πίεση. Στο 70’ ο Ράγιος από κοντά απώλεσε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του να καταλήγει άουτ.

Το τέλος της αναμέτρησης μας επιφύλασσε μπόλικο σασπένς. Στο 90’ ο Γκαλίτσιος με σουτ εντός της περιοχής, βρήκε το δοκάρι, με τον Κατσαράβα λίγο αργότερα να μειώνει με πλασέ σε 1-2. Στην τελευταία φάση της αναμέτρησης, ο Οκριασβίλι με εξουδετερωμένο τον Τόνιο, επιχείρησε το πλασέ, αυτό αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή τέρματος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ