Ολυμπιακός 2 – 1 Ανόρθωσις: Κακή εμφάνιση και ήττα

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Ολυμπιακό με 2-1.

Αυτογκόλ από τον Σίλτενφελντ στο 41′ και γκολ από τον Ψάλτη στο 90′ έφεραν τους γηπεδούχους να προηγούνται με 2-0. Για την ομάδα μας μείωσε ο Ντούρις στις καθυστερήσεις.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Επηρεασμένη από τις απουσίες η ομάδα μας, δεν κατάφερε να κυκλοφορήσει όπως θα ήθελε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να γίνει επικίνδυνη. Ως εκ τούτου η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 39′ με κεφαλιά του Ιωάννου.

Στο 41′ ο Παπαδόπουλος απόκρουσε ασταθώς το γέμισμα από δεξιά, η μπάλα κτύπησε στο κεφάλι του Σίφο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κετσπάγια πέρασε τον Εγγλέζου αντί του Σελίν. Καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα, δεν καταφέραμε όμως να γίνουμε όσο απειλητικοί θα θέλαμε. Ένα καλό σουτ του Ιωάννου στο 49′ αποκρούστηκε σε κόρνερ. Με γεμίσματα ή στημένες φάσεις επιχειρήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του Ολυμπιακού. Στο 55′ η κεφαλιά του Βασιλακάκη κατέληξε άουτ, όπως επίσης στο 57′ του Σίφο μετά από φάουλ.

Στο 65′ ένα διαγώνιο σουτ του Ντούρις πέρασε από πολλά πόδια και κατέληξε άουτ. Στο 90′ ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Ψάλτη ενώ στην αμέσως επόμενη φάση η ομάδα μας μείωσε σε 2-1 με τον Ντούρις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ