Νέα Σαλαμίνα 0 – 2 Ανόρθωσις: Αντιδράσαμε και προκριθήκαμε

Την πρόκριση στα ημιτελικά πανηγυρίζει η ομάδα μας, που έδειξε αντίδραση παίρνοντας τη νίκη με 0-2 και πλέον είναι στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές και εκπλήξεις η εντεκάδα που κατέβασε ο Τιμούρ Κετσπάγια, αφήνοντας εκτός τον Ρούμπεν Ράγιος και τον Νίκο Καλτσά και δίνοντας φανέλα βασικού στον Ρενάτο Μαρκάσα. Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ο Λόρια, τετράδα στην άμυνα οι Γκαλίτσιος, Σελίν, Βργκοτς και Σίλτενφελντ. Στη μεσαία γραμμή παρατάχθηκαν οι Αρτυματάς, Μαργκάσα και Νταουσβίλι. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ντούρις, που είχε αριστερά του τον Οκριασβίλι και δεξιά του τον Χριστοφή.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Ιδανικά ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα μας. Μόλις στο 3′ Γκαλίτσιος και Χριστοφή συνδυάστηκαν από δεξιά, ο δεύτερος έβγαλε την μπαλιά και ο Ντούρις με προβολή έκανε το 0-1. Το γκολ λειτούργησε θετικά για την ομάδα μας, που μέχρι το πρώτο τέταρτο ήταν το απόλυτο αφεντικό. Μάλιστα, βρήκε και δύο καλές στιγμές, όμως το σουτ του Χριστοφή απέκρουσε ο Κίσσας, ενώ η κεφαλιά του Ντούρις κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Η συνέχεια έφερε τους γηπεδούχους να ισορροπούν, ωστόσο η ομάδα μας έφτιαξε τις προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Στο 28′ η Νέα Σαλαμίνα μετά από εκτέλεση φάουλ λίγο έφτασε να μας ισοφαρίσει, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα μας βρήκε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Τορνίκε, που μετά από ωραία επέλαση επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή, με τον Κετσπάγια να αποσύρει τον Χριστοφή και να ρίχνει στη θέση του τον Μανθάτη.

Η ομάδα μας έδωσε χώρο, στους αντίπαλους που κρατούσαν μπάλα δίχως καμία ουσία, επιχειρώντας μακρινά σουτ και μέσω στημένων φάσεων να προσπαθούν να μας απειλήσουν.

Η υπόθεση πρόκριση τελείωσε στο 85′. Ο Σελίν από αριστερά μετά από έξοχο τακουνάκι του Ράγιος, τροφοδότησε τον Τορνίκε που από κοντά έγραψε το 0-2 με το στήθος. Ένα πανέμορφο γκολ τόσο σε δημιουργία όσο και εκτέλεση απόρροια ομαδικής ενέργειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ