Γκαλίτσιος:«Στα εύκολα όλοι είναι καλοί»

Δηλώσεις μετά το τέλος του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου με την Σαλαμίνα και την πρόκριση της ομάδας μας, παρέθεσε στο kerkida.net ο Ελλαδίτης αμυντικός Γιώργος Γκαλίτσιος.

Αναλυτικά:

Η ομάδα έδειξε αντίδραση μετά από την βαριά ήττα από το Εθνικό. Πλέον η Ανόρθωση είναι εντός και το δύο στόχων. Πιο είναι το πρώτο σου σχόλιο;

«Αυτό θέλαμε εξαρχής. Μετά το άτυχη αποτέλεσμα την Κυριακή, θέλαμε να δείξουμε αντίδραση. Αυτό κάναμε! Μπήκαμε από την αρχή πολύ συγκεντρωμένα στον αγωνιστικό χώρο, με πάθος. Καταφέραμε να πετύχουμε γρήγορα ένα γκολ και στη συνέχεια δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Διότι οι μεγάλες ομάδες αντιδρούν όταν τα πράγματα πάνε άσχημα. Στα εύκολα όλοι είναι καλοί».

Για το κλίμα μετά από το παιχνίδι με τον Εθνικό…

«Είναι ποδόσφαιρο. Θα υπάρξουν και ατυχή αποτελέσματα. Εμείς αυτό που συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αυτό κάναμε. Είπαμε θα μπούμε σαν ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε την πρόκριση. Τα καταφέραμε, ήμασταν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ομάδα. Και γι’ αυτό πήραμε την πρόκριση».

Υπάρχει ο παράγοντας κούραση όταν η ομάδα καλείται να πάει και στον τελικό να κατακτήσει το κύπελλο και το πρωτάθλημα;

«Δεν πρέπει να μιλάμε για κούραση. Είμαστε μέσα στους δύο στόχους που θέσαμε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Δεν θέλουμε να μιλάμε για κούραση. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παρουσιάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο:

«Ο κόσμος είναι σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός δίπλα μας. Δίνει δυναμικό παρόν και τον νιώθουμε δίπλα μας. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Όλοι μαζί θα πάμε μπροστά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ