Χειροπέδες σε Μασιά και Κωνσταντίνου

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, έναν διαιτητή και έναν πρώην διαιτητή πέρασε το απόγευμα η Αστυνομία. Προηγήθηκαν οι καταθέσεις ποδοσφαιριστών της ομάδας του Οθέλλου Αθηαίνου και έκδοση εντάλματος σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο.

Εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου με φόντο τη χειραγώγηση αγώνων.

Στη σύλληψη ενός διαιτητή και ενός πρώην διαιτητή και νυν Προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας, προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία.

Όπως φαίνεται, μετά τα όσα κατέθεσαν στην Αστυνομία σήμερα παίκτες από την ομάδα Οθέλλος, σε σχέση με τα όσα έγιναν στον αγώνα Οθέλλος-Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου -που είχε διαιτητεύσει τον αγώνα- και του Δημήτρη Μασιά, πρώην διαιτητή και νυν Προέδρου της ομάδας της Αγίας Νάπας.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η πλευρά του Οθέλλου φαίνεται ότι κατήγγειλε πράγματα και θαύματα για τη διαιτησία του αγώνα και τις αποφάσεις του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντρεάς Κωνσταντίνου είχε βρεθεί πρόσφατα στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων, που τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο του, ενώ αυτό βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

Πηγή: Cyprustimes.com

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ