Αφοπλιστικός ο Ανανίτζε: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την Ανόρθωση»

Συνέντευξη σε ρώσικη ιστοσελίδα έδωσε ο Τζάνο Ανανίτζε. Ο Γεωργιανός ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην ομάδα μας, αλλά και στο ντεμπούτο του.

«Δεν ήθελα να φύγω δανεικός από τη Σπαρτάκ για τρίτη φορά. Είμαι 27 ετών, δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο. Αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να χάσω χρήματα και να κάνω μια νέα αρχή. Ξέρω ότι το μεγαλύτερό μου πρόβλημα στη Σπαρτάκ ήταν ότι δεν είχα προσωπικό γυμναστή. Πήγα στην ομάδα σε νεαρή ηλικία, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό ότι έπρεπε να χτίσω τον σωματότυπό μου. Σίγουρα θα διορθώσω αυτό το λάθος και θα προσλάβω έναν ειδικό», ήταν το αρχικό σχόλιο του Τζάνο Ανανίτζε.

Για το γεγονός πως επέλεξε την ομάδα μας: «Υπήρχαν πολλές προσφορές από Τουρκία, κάποιες από Ρωσία, από Ισραήλ ενώ μου τηλεφώνησαν και από το Βέλγιο. Δεν ήθελα να μείνω στη Ρωσία, ήθελα να αλλάξω περιβάλλον. Διάλεξα την Ανόρθωση γιατί θα ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστώ εδώ. Πέντε παίχτες και προπονητές είναι Γεωργιανοί. Με βοήθησαν με τα πάντα, μου έδειξαν τα πάντα. Για έναν παίκτη που έχει καιρό να αγωνιστεί, το ζήτημα του να προσαρμοστεί είναι πολύ σημαντικό. Σε λίγο θα υπάρχουν και σημαντικά παιχνίδια με την Εθνική και δεν ήθελα να τα χάσω. Μου είπαν από την Ανόρθωση ότι εδώ θα παίζω. Ο προπονητής με πήρε τηλέφωνο προσωπικά. Για αυτό, τον ευχαριστώ ξανά. Είναι σημαντικό, καταλαβαίνεις ότι σε θέλει στην ομάδα του, αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Η ομάδα είναι στην πρώτη θέση, το πρωτάθλημα είναι καλό, ο καιρός είναι εξαιρετικός. Αυτά είναι τα μόνα που χρειάζομαι τώρα».

Επιπρόσθετα αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με την ομάδα μας: «Έπαιξαν πολύ σκληρά (σ.σ. εννοεί οι αντίπαλοι). Το σκορ ήταν 3-0, με χτύπησαν πολύ δυνατά. Είχα μία μελανιά, ευτυχώς όχι κάτι σοβαρό. Υπέφερα για τρεις ημέρες, τώρα είναι όλα καλά. Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιστρέψω στο πιο ψηλό επίπεδο. Θέλω να γίνω πρωταθλητής με την Ανόρθωση, να δώσω αρκετές ασίστ και να σκοράρω αρκετά. Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό μέχρι τον Μάη έτσι ώστε να θέλουν να μου μιλήσουν ξανά. Όταν αποδείξω το ποιος είμαι και στους άλλους, και οι άλλοι στη συνέχεια θα το συνειδητοποιήσουν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ