Τζάνο Ανανίντζε, το συμβόλαιο, η Τάμποφ και η Σπάρτακ

Ο Τζάνο Ανανίντζε είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στην ομάδα μας και γίνονται προσπάθειες ούτως ώστε να έρθει στο νησί μας, ωστόσο η περίπτωση του κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Ο Ανανίντζε ως γνωστό αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Τα δημοσιεύματα προ μηνός τον έφεραν να συνεχίζει στην Τουρκία, Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε γεγονός και πλέον 10 μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου είναι στην αναζήτηση ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής τις τελευταίες μέρες είναι σε συζητήσεις με την Σπάρτακ προκειμένου να μείνει ελεύθερος, όπως προκύπτει από τον τύπο της Ρωσίας. Το συμβόλαιο του ανέρχεται περί του 1.700.000 τον χρόνο, απολαβές που δύσκολα μπορεί να βρει αλλού. Στη συνέχεια προκύπτει και ενδιαφέρον της Ταμπόφ, ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία κάνει λόγο πως η Ρώσικη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ανανίντζε, με επίσημες δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ομάδας. Μάλιστα, στις δηλώσεις του το στέλεχος της Τάμποφ πριν μερικές μέρες, έκανε σαφές πως η Τάμποφ θα κινηθεί μόνο για δανεισμό του ποδοσφαιριστή μιας και οι απολαβές του είναι τρελές. Μάλιστα, ο Pavel Kaudyakov ανέφερε πως ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν αρνητικός να μείνει στη Ρωσία, ωστόσο όπως του ανέφερε περιμένει πρόταση από Τουρκία και αν αυτή δεν έρθει μέχρι τις 20/1, τότε θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ