Τι ισχύει με τις κίτρινες κάρτες ενόψει και του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Η ομάδα μας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής φιλοξενεί την Δόξα σε ένα αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Σε αυτόν τον αγώνα 7 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας βρίσκονται στο όριο καρτών. Ο λόγος για τους Καλτσά, Σελίν, Μανθάτη, Γκαλίτσιο, Ντούρις, Νταουσβίλι, και  Κ.Αρτυματά.

Ποδοσφαιριστές που αν δεχθούν την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης Κωνσταντίνο Φελλά τότε θα απουσιάσουν από τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής που είναι με τον Ολυμπιακό στο «Μακάρειο» Στάδιο και όχι από τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που μεσολαβεί και είναι εξ αναβολής στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής.

Σχετικά η προκήρυξη του πρωταθλήματος:
«Σε περίπτωση που αγώνας του πρωταθλήματος δεν έχει διεξαχθεί κατά την ημέρα που ήταν αρχικά ορισμένος και θα διεξαχθεί κανονικά σε άλλη ημερομηνία, ή σε περίπτωση που αγώνας του πρωταθλήματος έχει κριθεί ότι θα επαναληφθεί, κατά την νέα ημερομηνία τέλεσης ή επανάληψης του θα δικαιούνται να συμμετάσχουν σε αυτόν μόνο ποδοσφαιριστές που ήταν στην δύναμη ου μέλους της ΚΟΠ και θα μπορούσαν να συμμετάσχουν κανονικά κατά την ημέρα που ο αγώνας ήταν αρχικά ορισμένος για να διεξαχθεί. Το ίδιο θα ισχύει και σε περίπτωση που η Εκτελεστική Επιτροπή αλλάξει με οποιοδήποτε τρόπο το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ