Τα δύσκολα, απλά

Η ομάδα μας χθες το βράδυ φιλοξενείτο από την Πάφο μέσα στο «Στέλιος Κυριακίδης», παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα για τους μεγάλους. Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες ευνοούσαν περισσότερο την Παφιακή ομάδα που έψαχνε το αργό τέμπο με τις γρήγορες αντεπιθέσεις που θα την οδηγούσαν στη νίκη για να αναπνεύσει βαθμολογικά. Όλα αυτά σε συνάρτηση με το γεγονός πως «κόψαμε» τους αντιπάλους στην αλλαγή προπονητή με ότι κι αν αυτό εξυπακούεται, δημιουργούσε ένα έξτρα άγχος στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. Ανασφάλεια που μεγάλωσε μετά και από τους τραυματισμούς των Μαργκάσα και Οκριασβίλι που έμεναν εκτός της αναμέτρησης.

Παρά όλα τα πιο πάνω αρνητικά δεδομένα για την ομάδα μας, αυτή παρουσιάστηκε σοβαρότατη και καθάρισε νωρίς το παιχνίδι μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι σε κανένα σημείο του αγώνα. Μια δύσκολη και εξαιρετικά σημαντική νίκη με καθαρό σκορ (0-3) που την επανάφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 2 βαθμούς περισσότερους από την Ομόνοια και ένα παιχνίδι λιγότερο, εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των «πρασίνων».

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στην Πάφο έκανε τα δύσκολα απλά, δίνοντας διαπιστευτήρια για τις φετινές της δυνατότητες χαροποιώντας συνάμα τον κόσμο της. Τόσο αυτούς που αψήφησαν τον άστατο καιρό και την ακολούθησαν, όσο και αυτούς που θα δώσουν βροντερό παρών στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στις 1700 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ