Κοκκινής: «Αυτή είναι η δύναμη του Τιμούρ»

«Η Ανόρθωση φέτος δουλεύει πολύ σωστά. Όλα δουλεύουν ρολόι γι’ αυτό είναι εκεί που είναι. Πιστεύω θα συνεχίσει έτσι γιατί έχει τους κατάλληλους ανθρώπους. Τον Τιμούρ που είναι πολύ δυναμικός, το Δ.Σ, τον κύριο Πουλλαΐδη και τον κόσμο. Οι παίκτες μας είναι καταπληκτικοί, ωραίοι παίκτες και πιστεύω ότι ακόμα θα ανέβουν αρκετά. Ο Τιμούρ έχει μεγάλη δύναμη μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεύτερη μεγάλη δύναμη στην Ανόρθωση είναι ο κόσμος μας και τον ευχαριστώ», ήταν το αρχικό σχόλιο του κου Κωστάκη Κοκκινή μιλώντας στον Χρίστο Παπακώστα στο ραδιόφωνο του Sports 1.

Στη συνέχεια ανέφερε:
«Η Κάρτα έληξε για την Ανόρθωση! Το γήπεδο γεμίζει, διψά να δει την ομάδα. Βλέπω οικογένειες, κοπέλες, παιδιά και γεμίζει το γήπεδο. Οπωσδήποτε λείπει η ατμόσφαιρα των οργανωμένων».

«Παρακολουθώ από κοντά το Νικόλα σ.σ Εγγλέζου), είναι εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός παίκτης. Τον αγαπώ πολύ. Τώρα είναι πιο λίγες οι ώρες που είμαστε μαζί αλλά πάντα ζητά τη συμβουλή μου. Και εγώ που ήμουν παίκτης είχα τον πεθερό μου ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής. Μερικές φορές δεν θέλεις να σου λένε πολλά πράγματα! Ο Νικόλας είναι πολυεργαλείο, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις».

Η δύναμη του Τιμούρ:
«Η μεγαλύτερη δύναμη σε ένα προπονητή είναι η πειθαρχία και το εκτόπισμα που έχει σαν παίκτης. Ο Τιμούρ ήταν μεγάλος παίκτης, έχει εκτόπισμα. Στα αποδυτήρια είναι πολύ δυνατός και αυτός παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν δεν είναι πειθαρχημένα τ’ αποδυτήρια, πως θα βγεις να κάνεις προπόνηση; Ο Κετσπάγια δεν τα χωνεύει αυτά».

«O Ευγένιος Χαμπουλλάς είναι εξαιρετικό παιδί και ο κύριος Πουλλαΐδης καταπληκτικός. Είχαμε προβλήματα και τα έλυσαν».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ