«Η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Στον Super Sport FM 104.0 για τη νίκη στην Πάφο και τη συνέχεια μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Όπως είπε και ο προπονητής, οι παίκτες έδειξαν την ίδια σοβαρότητα στο γήπεδο όπως και σε προηγούμενα παιχνίδια. Ήταν δύσκολο παιχνίδι το οποίο επηρέασε το βροχερό σκηνικό και ο άνεμος που έπνεε στην περιοχή. Δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Θεωρώ πως ελέγχαμε το παιχνίδι από την αρχή και ήταν σημαντικό που σκοράραμε νωρίς. Είχαμε καλή απόδοση σε αρκετά διαστήματα του παιχνιδιού. Επίσης, εκτός από τη νίκη, σημαντικό είναι και το γεγονός πως δεν θα χάσουμε κάποιο ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, αφού είχαμε αρκετούς στο όριο».

Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ: 
«Ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Περιμένουμε να είναι κατάμεστο «Αντώνης Παπαδοπουλος». Ήδη τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στο διαδικτυακό σύστημα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, πως αν η ομάδα αποδώσει με τις δικές της δυνατότητες δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Υπάρχει ρεπό σήμερα και θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις τις υπόλοιπες ημέρες μέχρι την Κυριακή. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο καλά γίνεται. Πάντοτε τα ντέρμπι προσελκύουν τα βλέμματα. Οι δυο προπονητές γνωριζουν πολύ καλά πως πρέπει να προσεγγίσουν τον αντίπαλο. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό οφείλουμε και πρέπει να το κάνουμε».

Τι γίνεται στο κομμάτι της ενίσχυσης και τον Πόποβιτς;  «Να κάνουμε ακόμη λίγη υπομονή. Με βάση τις διεργασίες που γίνονται, πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα στο κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπάρξουν και νεότερα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ