Γιορτάζει ο Χρήστος Πουλλαΐδης

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο μεγαλόμετοχος της εταιρείας Χρήστος Πουλλαΐδης.

Μπορεί ακόμη να μην γνώρισε αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας, κάτι που θεωρούμε είναι ζήτημα χρόνου για να γίνει, ωστόσο στις δύο πιο δύσκολες στιγμές που βίωσε η ομάδα μας, δήλωσε παρών.

Οι ανεξέλεγκτοι προϋπολογισμοί που έγιναν από το 2008 μέχρι το 2013, εκτόξευσαν το χρέος σε δυσθέωρητα σημεία, που με την τότε οικονομική κατάσταση στο νησί, μόνο ένας με το εκτόπισμα του Χρήστου Πουλλαΐδη μπορούσε να βγάλει την ομάδα από το τέλμα και το αδιέξοδο. Όταν το φώναξε η ομάδα, ο Χρήστος Πουλλαΐδης δήλωσε παρών. Έβγαλε από την τσέπη εκατομμύρια και κατέστησε την ομάδα βιώσιμη.

Το ίδιο συνέβη και το καλοκαίρι, όταν ο Παντελή ανεξέλεγκτος έφερε την ομάδα εκ νέου στο χείλος του γκρεμού. Με μεθοδικότητα και σοφότερος, ο Χρήστος Πουλλαΐδης έδωσε την ομάδα στα κατάλληλα χέρια. Πάντα έτοιμος να βοηθήσει όταν και όποτε χρειαστεί και με μοναδικό όραμα τις αγωνιστικές επιτυχίες.

Σήμερα γιορτάζει τα 64α γενέθλια του και του στέλνουμε τις πιο θερμές μας ευχές για χρόνια πολλά, γεμάτα υγεία χαρά και ευτυχία στον ίδιο και στην οικογένεια του. Με την ευχή το συντομότερο να χαρεί και αγωνιστικές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ