Ένα φτηνό γκολ και ήττα…

Τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα, δέχθηκε απόψε η ομάδα μας που έχασε από την Ομόνοια με 1-0 στο ΓΣΠ.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με έκπληξη η αρχική εντεκάδα με τον Τιμούρ να βάζει επιθετικό κορυφής τον Ντούρις αντί του Κατσαράβα και τον Μανθάτη στο άκρο.
Ως εκ τούτου η αρχική εντεκάδα αποτελείτο από τους: Λόρια, Γκαλίτσιο, Σίφο, Βργκοτς, Σελίν, Αρτυματά, Νταουσβίλι, Ράγιος, Μανθατη, Καλτσά και Ντούρις.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η Ομόνοια κρατούσε την μπάλα με την ομάδα μας να περιορίζεται στο δικό της μισό και στο να κλείνει χώρους.
Μετά την πάροδο του εικοσαλέπτου, απειλήσαμε αρχικά με σουτ του Μανθάτη έξω από την περιοχή που ήταν εύκολη λεία για τον Κυριακίδη και ακολούθως με κεφαλιά του Ντούρις στο 28’ μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου. Η Ομόνοια ήταν η ομάδα μας που κράτησε περισσότερο την μπάλα, δίχως όμως να είναι ιδιαίτερα απειλητική. Κορυφαία στιγμή των γηπεδούχων στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν το σουτ του Τιάγκο εντός περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Λόρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά. Αρχικά το σουτ του Τζόρντι στο 48’ έφερε τον Λόρια να απογειώνεται και να αποκρούει σε κόρνερ. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέλαβε το κόρνερ, με τον Ντούρις να επιχειρεί να απομακρύνει στο πρώτο δοκάρι και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.
Με το 1-0ο εις βάρος ο κόουτς επιχείρησε διορθωτικές αλλαγές. Πέρασε στο γήπεδο τους Κατσαράβα και Βασιλακάκη, αντί των Ντούρις και Καλτσά. Κινήσεις που δεν άλλαξαν σημαντικά την εικόνα του αγώνα, μιας και δεν καταφέραμε να κρατήσουμε μπάλα και να πατήσουμε με αξιώσει τα αντίπαλα τετράγωνα.
Στο 69’ μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου, ο Κατσαράβα πήρε την προβολή, αναγκάζοντας τον Κυριακίδη σε ασταθή απόκρουση. Μπορεί να κρατήσαμε περισσότερο μπάλα, ωστόσο ήμασταν ανούσιοι δίχως να απειλήσουμε την αντίπαλη εστία και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ