«Βάζουμε τον πήχη ψηλά / Πιστεύουμε στην ποιότητα μας…»

Δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΕΝΠ, έκανε ο Γκόρντον Σίλτενφελντ στην ιστοσελίδα balla.com.cy.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και πως οι στόχοι είναι υψηλοί μιας και υπάρχει η ποιότητα για να υλοποιηθούν.

Αναλυτικά πιο κάτω:

– Ένα σχόλιο για τη νίκη, έπειτα από την πρώτη ήττα στη Λεμεσό:

«Ήταν όλα φανταστικά απόψε, το παιχνίδι, η ατμόσφαιρα, το απολαύσαμε όλοι. Έπειτα από την ήττα στη Λεμεσό θέλαμε τούτο το αποτέλεσμα για να πάμε με ηρεμία στα Χριστούγεννα. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στη νίκη και στην κορυφή».

– Διαφορετικές διακοπές για την Ανόρθωση, τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

«Το επόμενο βήμα θα γίνει από το σωστό δρόμο, έχουμε καλό κλίμα και καλή ομάδα. Δείχνουμε την αξία μας κάθε εβδομάδα μέσα στο γήπεδο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και σκοράροντας όμορφα τέρματα που μας δίνουν βαθμούς. Θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο, αφού έχουμε υψηλούς στόχους».

– Σημείωσες, ότι η Ανόρθωση μπορεί να πάει για πρωτάθλημα, τώρα που είστε στην κορυφή έχετε κάποια πίεση;

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν στόχοι και εμείς βάζουμε τον πήχη ψηλά, γιατί πιστεύουμε στην ποιότητα που έχουμε, ενώ υπάρχει πίστη και στις ικανότητες μας. Πηγαίνουμε «βήμα – βήμα» και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο;

«Στον κόσμο θα ήθελα να δώσω τις ευχές μου για υπέροχες γιορτές, να απολαύσουν κάθε στιγμή με την οικογένεια τους και εμείς ελπίζω να τους προσφέραμε λίγη χαρά σήμερα πριν από αυτές τις μέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ