Το σχόλιο του Γκαλίτσιου για τους οργανωμένους

Τη στεναχώρια του για την απουσία των οργανωμένων από το γήπεδο, εξέφρασε μέσω της συνέντευξης του στην «SportDay», ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Συγκεκριμένα ο Γκαλίτσιος ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που αναγκάζεται να αγωνιστεί χωρίς τους οργανωμένους.

Αναλυτικά πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα.

Πως εκλαμβάνεις εσύ, αλλά και γενικά στην Ανόρθωση την παρουσία του κόσμου και εντός και εκτός έδρας; Βλέπουμε κάθε παιχνίδι να γίνεται αναφορά στους φίλους της ομάδας:
«Η εικόνα που έχουμε εμείς από τον κόσμο μας είναι τεράστιας σημασίας. Και εντός έδρας, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, έχουμε στο πλευρό μας πολύ μεγάλο ποσοστό κόσμου που μας δίνει τεράστια δύναμη για να μπούμε στο παιχνίδι και να τους ικανοποιήσουμε. Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι μας λείπουν οι οργανωμένοι. Είναι ένα θέμα που με στενοχωρεί αφάνταστα. Ειδικά όταν το συζητάω, γιατί θα θέλαμε να παίξουμε και μπροστά στους οργανωμένους».

Δεν το έχεις ζήσει αυτό. Δηλαδή να μην υπάρχουν οργανωμένοι στο γήπεδο, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο Βέλγιο:
«Δεν το έχω ζήσει όχι. Πάντα είχαμε ένθερμους οπαδούς, σε όποια ομάδα ήμουν. Είναι λες και έχω ένα κενό μέσα μου. Ελπίζω να αλλάξει, αν και είναι πολύ δύσκολο απ’ ότι ακούω. Όμως η αλήθεια είναι ότι θα τους θέλαμε στο πλευρό μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ