«Κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στην έδρα μας…»

Για την ώθηση που δίνει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην ομάδα μας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα protathlima.com, ο Ρούμπεν Ράγιος.

Ο Ισπανός MVP του πρωταθλήματος μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι επικεντρωμένος στο τι κάνει η Ανόρθωση και όχι τι πράττουν οι άλλοι και πως πρέπει ανάλογη να είναι και η συνέχεια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε πιο κάτω.

Για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα: «Ήταν σημαντικό μετά από ένα απογοητευτικό παιγνίδι να δείξουμε άλλο πρόσωπο. Δείξαμε ότι μπορούμε να επανέλθουμε όταν χάσουμε ένα αγώνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και ταυτόχρονα για την μεγάλη στήριξη του κόσμου. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και στο μέλλον».

Για τον απολογισμό της ομάδας και της προσωπικής του απόδοσης για το 2019:
«Είμαι χαρούμενος για τις εμφανίσεις της ομάδας αλλά και για μένα προσωπικά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Όταν δουλεύεις, τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο. 12 γκολ και 6 ασίστ είναι εξαιρετικοί αριθμοί και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Τους τελευταίους έξι μήνες δουλεύουμε πολύ σκληρά με την ομάδα. Με το τέλος του 2019 θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είναι χαρούμενοι και περήφανοι για την ομάδα για τον τρόπο που παίζουμε, τον χαρακτήρα, τα συναισθήματα και το πνεύμα που έχουμε. Είμαστε η Ανόρθωση και ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό. Γενικά, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους παίκτες, το προσωπικό και τον κόσμο. Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο».

Για το ποιες ομάδες βλέπει να παλεύουν για τον τίτλο:  «Εγώ είμαι επικεντρωμένος στον εαυτό μου και την Ανόρθωση. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να βλέπουμε την ομάδα μας, παιγνίδι με παιγνίδι και όχι το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι θα είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι έχουμε κάνει μέχρι στιγμής. Κάθε μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε».

Για τον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον κόσμο μας. Βλέπουν ότι τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίρνουμε τα αποτέλεσμα και στην έδρα μας δεν νομίζω ότι μπορεί να μας κερδίσει κανείς. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη κάθε φορά για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ