Η ήττα από τον Απόλλωνα

Η ήττα της ομάδας μας την αγωνιστική που μας πέρασε σχολιάστηκε έντονα και σε βαθμό πανηγυρισμού από μερίδα των ΜΜΕ και οπαδούς άλλων ομάδων.

Για τους φιλάθλους της Ανόρθωσης σίγουρα η απώλεια βαθμών στεναχώρησε, όμως όλοι αναγνωρίζουν πως στον φετινό μαραθώνιο ήταν αναπόφευκτο γεγονός να έρθει και η ήττα με τις τόσες ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Πόσο δε μάλλον όταν αυτό συνέβη μετά από ένα ολόκληρο γύρο σε μία ομάδα με το δεύτερο χαμηλότερο μπάτζετ από τις έξι παραδοσιακά μεγάλες.

Ας μην ξεχνάνε πως την ήττα δέχτηκαν και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που αυτή τη στιγμή φαντάζουν δυνατές για να κυνηγήσουν τους στόχους τους… και μάλιστα με αντιπάλους που παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Χρονικά πρώτα ήρθε η ήττα της Ομόνοιας στην Πάφο. Ακολούθησε η ήττα του Απόλλωνα στο Δασάκι και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ενώ πρόσφατα ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.

Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η άμεση επιστροφή της ομάδας στις νίκες και ενδυνάμωση του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στο οικοδόμημα της «Μεγάλης Κυρίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ