Χ.Φ προς διοίκηση: «Απαιτούμε να ακούσετε και τη δική μας θέση…»

Ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα σήμερα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΜΑΧΗΤΕC CLUB ”ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”, με την οποία καλούν σε συνάντηση τη διοίκηση προκειμένου να ακουστούν οι θέσεις του για την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά πιο κάτω: 

«Η θέση της ομάδας μας για το θέμα της κάρτας οπαδού δεν μας εκφράζει. Μέχρι στιγμής δεν τοποθετηθήκαμε για τη στάση της διοίκησης μας, διότι δεν θέλαμε να χαλάσουμε το καλό κλίμα στην ομάδα. Όμως, μετά και την περασμένη συνάντηση των σωματείων τα όρια έχουν ξεπεραστεί. Καλούμε ΑΜΕΣΑ τους Προέδρους της εταιρείας και του Σωματείου, καθώς και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο σε συνάντηση με αντιπροσωπεία του συνδέσμου. Αυτή τη φορά απαιτούμε να ακούσετε και τη δική μας θέση. Είναι απαράδεκτο να αγνοείται μερίδα του κόσμου, για τον όποιοδήποτε λόγο που ούτε που μας ενδιαφέρει. Αν η πορεία της ομάδας ήταν απογοητευτική όπως τα προηγούμενα χρόνια, υποθέτουμε ότι θα είχατε διαφορετική προσέγγιση.

Αναμένουμε εξηγήσεις από τη διοίκηση καθώς και τον ορισμό συνάντησης. Εμείς συνένοχοι στην δολοφονία του αθλητισμού δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ.

Υ.Γ:Η δική μας στήριξη στην ομάδα είναι δεδομένη, είτε εντός είτε εκτός των γηπέδων.

OXI ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΜΑΧΗΤΕC CLUB ”ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ