Απόλλων 2 – 0 Ανόρθωση: Έσπασε το αήττητο…

Την ήττα με 2-0 γνώρισε απόψε στη Λεμεσό η ομάδα μας από τον Απόλλωνα ήττα που είναι και η πρώτη στο πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λόρια. Στην άμυνα τριάδα οι Αρτυματάς Π. Σίφο και Βργκοτς. Στη μεσαία γραμμή ήταν το δίδυμο Μαργκάσα και Αρτυματά, με τους Ιωάννου και Σελίν να κινούνται στα  άκρα. Ράγιος και Τορνίκε ήταν οι ακραίοι με τον Κατσαράβα να είναι ο επιθετικός κορυφής.

Το πρώτο ημίχρονο δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο, με το παιχνίδι να έχει μπόλικο πάθος, μονομαχίες εκατέρωθεν και διακοπές. Η ομάδα μας κατάφερε και εξουδετέρωσε πλήρως τον Απόλλωνα, όμως δεν κατάφερε να επιτεθεί με αξιώσεις. Ως εκ τούτου το 0-0 ήταν και το σκορ που οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Κάποιες καλές ατομικές του Τορνίκε αλλά και μία ωραία διαγώνια μεταβίβαση του Μαργκάσα προς τον Σελίν που όμως ήταν λίγο πιο δυνατή  από ότι θα έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας μας πίεσε, σε μία φάση που ο Βργκοτς βγήκε ψηλά, το εκμεταλλεύτηκε ο Απόλλωνας βρίσκοντας την άμυνα μας σε αστάθεια και ο Παπουλής με φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας.

Μετά το γκολ του Απόλλωνα, ο Τιμούρ προχώρησε άμεσα σε δύο αλλαγές περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Νταουσβίλι και Ντούρις, αντί των Αρτυματά Π. και Κατσαράβα.

Ότι καλύτερο κατάφερε να δείξει η ομάδα μας στο ντέρμπι, ήταν μεταξύ του 70-80. Αρχικά στο 72’ σουτ του Μπούμπα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 77’ μετά από κόρνερ ο Σίλτενφελντ με κεφαλιά βρήκε τον Μολ, ενώ στο 80’ ο Ντούρις δίχως τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Έτσι στο 83’ ο Απόλλωνας με τον Ζελάγια σημείωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ