Μετά τη νίκη επί της Αθηαίνου με 2-7 την Παρασκευή, η προσοχή όλων στην ομάδα φούτσαλ του συλλόγου μας, στράφηκε προς την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Η επικράτηση στην Αθηαίνου ήταν όπως αναμενόταν άνετη και ήταν ένα τεστ για τον Γιώργο Κυριάκου, προκειμένου να δει την ετοιμότητα του ρόστερ του. Με τον ΑΠΟΕΛ, οι συνθήκες θα είναι διαφορετικές, είναι το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς και το πρώτο στην έδρα μας.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ξεκίνησε την Κυριακή, με τον κόουτς  να υπολογίζει και τις υπηρεσίες των Άντζελοτ και Κοντοδήμητρου. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Κολομβιανός αποτελεί το μεγάλο μπαμ της φετινής μεταγραφικής περιόδου και αναμφίβολα είναι φουτσαλιστής βαρόμετρο.

Σημειώνουμε πως το παιχνίδι θα γίνει την Πέμπτη και θα ξεκινήσει στις 19:00 και επιθυμία όλων στην ομάδα μας, είναι να δουν μπόλικο κόσμο στις εξέδρες του «Κίτιον».

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ