Σίφο:«Δεν κοιτάζουμε μακριά γιατί αυτό ποτέ δεν τελειώνει καλά»

Δηλώσεις παρέθεσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο Γκόρντον Σιλντενφελντ στα ΜΜΕ. Ο Κροάτης αμυντικός που σκόραρε το δεύτερο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, είπε:

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι, ο κόσμος, οι παίκτες, η διοίκηση. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν δύσκολα αν μπεις μέσα και σκέφτεσαι ότι είσαι καλύτερος. Ξέραμε ότι πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή, να είμαστε αποτελεσματικοί και να παίξουμε καλά».

«Είμαι χαρούμενος για κάποιους συμπαίκτες μου που σκόραραν. Επιτέλους οι επιθετικοί σκόραραν και ελπίζω να συνεχίσουν έτσι γιατί θα τους χρειαστούμε».

«Επίσης είμαι χαρούμενος που βοήθησα με το γκολ μου. Τώρα είμαστε στην κορυφή και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Ψυχολογικά είμαστε καλύτερα για να συνεχίσουμε έτσι».

«Δεν θέλω να μιλήσω για στόχους. Η Ανόρθωση είναι μεγάλος σύλλογος και όλοι έχουν προσδοκίες. Κοιτάζουμε βδομάδα με βδομάδα. Έχουμε κάποιους στόχους που προσπαθούμε βήμα-βήμα να πετύχουμε. Δεν κοιτάζουμε μακριά γιατί αυτό ποτέ δεν τελειώνει καλά. Πρέπει να κάνεις μικρά βήματα».

«Πολλές ομάδες χάνουν βαθμούς από παιχνίδια όπως αυτό. Το συναίσθημα της κορυφής είναι πολύ ωραίο. Κάναμε τα πάντα για να βρεθούμε εκεί και θα κάνουμε τα πάντα και στο μέλλον».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ