Ο Ράγιο προειδοποιεί για την Ανόρθωση

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το τρίποντο, ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και συνεχίσαμε όπως τις προηγούμενες βδομάδες. Προσωπικά για την εμφάνιση μου είμαι χαρούμενος για το γκολ και τις δυο ασίστ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρούμπεν Ράγιος στην κάμερα της ιστοσελίδας www.kerkida.net μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Δόξα.

Αναλυτικά:

Είσαι… on fire το τελευταίο διάστημα. Τι άλλαξε σε σένα;
«Πιστεύω στον εαυτό μου. Οι συμπαίκτες μου, το προσωπικό και ο σύλλογος με στηρίζουν πάντα και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Έτσι πρέπει να συνεχίζω. Πιέζω τον εαυτό μου συνεχώς και δουλεύω σκληρά».

Έκανες και την no-look πάσα όπως τον Ροναλντίνιο…
«Μερικές φορές μου αρέσει να το κάνω γιατί είναι ένας καλός τρόπος να αποφύγω τους αντιπάλους αφού συγκεντρώνονται αλλού».

Ο Τιμούρ σε βοήθησε στην ψυχολογία σου;

«Ναι κάνει εξαιρετική δουλειά. Από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα έδειξε τον χαρακτήρα του και βοήθησε πολύ όλους τους παίκτες και την ομάδα να βελτιωθεί».

Μπορεί η Ανόρθωση να κερδίσει το πρωτάθλημα;
«Είμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν. Πάμε καλά. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Βήμα – βήμα δείχνουμε ότι είμαστε η Ανόρθωση και όλοι οι αντίπαλοι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι η Ανόρθωση επέστρεψε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ