Ανακοίνωσε μέγα χορηγό!

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος φούτσαλ της Ανόρθωσης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον όμιλο επιχειρήσεων K-ENTERPRISES, ο οποίος θα είναι ο μέγας χορηγός της φετινής χρονιάς.

Η K-ENTERPRISES είναι εκ των κορυφαίων στο τομέα της, μιας και οι χώροι ψυχαγωγίας που ανήκουν στο δυναμικό της, αυταπόδεικτα την καθιστούν πρωτοπόρο.

Soho Club, Red Square Bar και 360 Lounge – Bar αποτελούν πλέον σημεία αναφοράς στην Αγία Νάπα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών στον τομέα των χώρων εστίασης, ψυχαγωγίας και αναψυχής.

Η K-ENTERPISES θα είναι και ο μεγάλος χορηγός μας για την επικείμενη φουτσαλική περίοδο, με το λογότυπο της Εταιρείας, να αποτελεί τον κεντρικό χορηγό στις εμφανίσεις της φετινής χρονιάς.

Όλοι όσοι αποτελούν το τμήμα φούτσαλ της Ανόρθωσης, καλωσορίζουν με ιδιαίτερη χαρά τον όμιλο K-ENTERPRISES. Είμαστε βέβαιοι για την επιτυχή συνεργασία μας με μοναδικό αμφίδρομο στόχο, την δημιουργία μίας ισχυρής επαγγελματικής σχέσης, με αμοιβαία οφέλη.

K-ENTERPISES καλωσόρισες στην οικογένεια της Ανόρθωσης!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ