«Βγάλαμε τις αρετές και τις δυνατότητες μας…»

Στον Super Sport fm μίλησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας Σάββας Πηλακούτας στον απόηχο της νίκης επί της Πάφου. Μίλησε για την δυναμική που παίρνει η ομάδα από τον κόσμο, την επιστροφή του Τιμούρ καθώς και την εξαιρετική εμφάνιση του Ράγιος

Ήταν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι:
«Πάντα υπάρχει ανυπομονησία για το πρώτο παιχνίδι είτε εργάζεσαι στην Ανόρθωση, είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε προπονητής είτε φίλαθλος. Ο κόσμο έφτανε από νωρίς στο γήπεδο και μας προετοίμασαν για την προσέλευση ότι αυτή θα ήταν μαζική».

Για τη νίκη επί της Πάφου:
«Δεν ήρθε απλά η νίκη, ήρθε με καλή εμφάνιση η οποία άφησε ευχαριστημένους τους φιλάθλους και τον προπονητή μας. Η Πάφος ήταν, είναι και θα είναι ποιοτικός αντίπαλος ωστόσο εμείς με την παρουσία μας περιορίσαμε τα ατού του αντίπαλου μας και την ίδια στιγμή βγάλαμε τις αρετές και τις δυνατότητες μας. Μπορεί να γίνονται κάποιες αλλαγές από αγωνιστική σε αγωνιστική αλλά είναι θετικό ότι οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπουμε πρόοδο και βελτίωση, αυτός ήταν και ο στόχος».

Για το κλίμα, τον κόσμο, τα συνθήματα για τον προπονητή:
«Είχαμε περισσότερους από 5 χιλιάδες φιλάθλους. Ήταν ιδιαίτερη στιγμή και η επιστροφή Κετσπάγια, ενώ οι παίκτες κέρδισαν το χειροκρότημα στο τέλος. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, είναι σημαντικό και επίσης σημαντικό είναι να δείχνει ότι πιστεύει στον προπονητή, στους παίκτες και στην διοίκηση. Και ο προπονητής της Πάφου έκανε ιδιαίτερη μνεία στις συνθήκες και εννοούσε την πίεση από τον κόσμο. Θα ήταν ακόμα πιο καυτή έδρα το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με τους οργανωμένους αλλά αυτή είναι η απόφαση τους. Και αυτοί στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο, ήταν στις προπονήσεις πριν από τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για τον Ράγιος ο οποίος ήταν εξαιρετικός:
«Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα του. Ήταν πολύ καλός στο χθεσινό παιχνίδι. Ίσως σε κάποιες στιγμές πέρσι να μην ήταν ο γνωστός Ράγιος αλλά η παρουσία όλων των παικτών ήταν πολύ καλή και ίσως να αδικήσουμε κάποιους αν σταθούμε στον Ράγιος. Επειδή όμως ο Ράγιος είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής γίνεται κουβέντα γύρω από το όνομα του, ειδικά όταν δεν αποδίδει σύμφωνα με τι πραγματικές του δυνατότητες. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει τον τρόπο να παίρνει το μάξιμουμ από όλους τους ποδοσφαιριστές».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ