Τιμούρ: «Αν δεν ερχόταν ο Πουλλαΐδης…»

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην νέα ιστοσελίδα της Λάρνακας, Larnakasports.com, έδωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Μεταξύ άλλων ο Κετσπάγια κλήθηκε να σχολιάσει τη φράση πως αυτός θα φκάλει την ομάδα από την φτώχεια μέσα από αγωνιστικές επιτυχίες με τον Τιμούρ στην ουσία να εξυμνεί τον Χρήστο Πουλλαΐδη για την επιστροφή του.

Αναλυτικά πιο κάτω η ερώτηση και η απάντηση του κόουτς.

Πολλοί λένε ότι αν δεν ερχόταν ο Τιμούρ στην Ανόρθωση θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, ότι ο Τιμούρ είναι αυτός που θα «φκάλει την ομάδα που την φτώχεια».


«Όχι αν δεν ερχόμουν εγώ. Αν δεν ερχόταν ο Πουλλαΐδης θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Το οικονομικό είναι που καίει την ομάδα. Τώρα η ΟΥΕΦΑ όπως τα έκανε δεν μπορείς να αγνοείς κάποια πράγματα. Πρέπει να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου. Τώρα έχουμε δυο μπάτζετ. Ένα που πληρώνεται η ομάδα και αυτοί που πρέπει και ένα για τα χρέη. Τα χρέη δεν είναι κάτι δεκάδες χιλιάδες, είναι εκατοντάδες. Κάποιος πρέπει να τα αναλάβει αυτά και με τον μεγαλομέτοχο μέχρι τώρα πάμε καλά. Και αγωνιστικά και οικονομικά. Όσον αφορά εμένα. Έχουμε κάνει δουλειά και σαν παίκτης και σαν προπονητής και ο κόσμος περιμένει. Φανταστείτε πόσο πιεστικό είναι και για μένα. Δεν υπάρχει χρόνος, δεν υπάρχει υπομονή. Κάνουν υπομονή εδώ και 10 χρόνια. Δεν είναι δέκα μέρες ή δέκα μήνες. Είναι δέκα χρόνια χωρίς τίτλο και υπάρχει αυτή η πίεση. Όμως πίεση πάντα υπάρχει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ