«Ο Γιάννος δεν υπολογίζει ούτε εμένα…»

Τη σχέση του με τη διοίκηση κλήθηκε να σχολιάσει στη εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που έδωσε στο Larnakasports.com, ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο κόουτς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Γιάννο Κωνσταντίνου, με τον οποίο έχει στενή επαφή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως για το καλό της Ανόρθωσης δεν υπολογίζει ούτε τον ίδιο.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα ανέφερε ο κόουτς για τη σχέση του με τη διοίκηση

«Με τον κ. Πουλλαΐδη δεν θα έλεγα ότι έχουμε μία καθημερινή σχέση. Ούτε εγώ έχω απαιτήσεις, ούτε αυτός έχει. Εγώ ξέρω τη δουλειά μου τι πρέπει να κάνω και αυτός ξέρει τη δουλειά του. Αν συγκρίνουμε τη δική του δουλειά με τη δική μου, σίγουρα η δική του είναι πολύ πιο δύσκολη και πιο σημαντική. Ανεξάρτητα ότι για να πετύχει και αυτός στη δουλειά του πρέπει και εμείς να είμαστε καλοί ούτως ώστε να διεκδικούμε κάτι. Βρήκε πολλές δυσκολίες οικονομικές, όπως και εμείς αγωνιστικές δυσκολίες. Μέχρι τώρα πάμε καλά και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία που έχουμε. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Εγώ στο αγωνιστικό κομμάτι και αυτοί στο οικονομικό κομμάτι και έχουμε πολύ καλή συνεργασία χωρίς να έχουμε καθημερινή επαφή. Όσον αφορά τον Χαμπουλλά, καθημερινά είναι εδώ, έχουμε επαφές. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά. Ότι χρειαζόμαστε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά. Πιο πολύ επαφή έχω με τον Γιάννο (Κωνσταντίνου) σε σχέση με όλους τους άλλους. Πιστεύω ότι ο Γιάννος βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις που αν δεν ήταν αυτός δεν θα γινόταν. Θέλαμε κάποιους παίκτες και αυτός βρήκε τους πόρους για να γίνουν κάποιες μεταγραφές. Εγώ έλεγα ότι θέλω αυτόν. Εκεί που χρειαζόταν να πληρώσει η ομάδα για να φέρουμε κάποιον παίκτη έπαιζε μεγάλο ρόλο. Εγώ θέλω ένα άνθρωπο μεταξύ προπονητή και διοίκησης που να με διευκολύνει. Εγώ δεν είμαι και εύκολος άνθρωπος. Το θέλω τώρα. Αν δεν βρίσκω κάποια πράγματα με δυσκολεύει να έχω την επικοινωνία. Έχοντας τον Γιάννο και τον Χαμπουλλά και τον κ. Πουλλαΐδη όλα αυτά τα πράγματα λύνονταν πολύ πιο εύκολα. Είχαμε και το μπάτζετ που ξέραμε τι έχουμε να ξοδέψουμε. Δεν ξεπεράσαμε το μπάτζετ. Κάναμε αυτά που είχαμε συμφωνήσει και έτσι προχωράμε, Με τον Γιάννο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια. Ένα πράγμα που έχει ο Γιάννος είναι Ανόρθωση και τίποτε άλλο. Πιο πριν μπορεί κάποιες αποφάσεις να ζημίωναν την ομάδα για να ωφεληθούν κάποιοι προσωπικά. Με τον Γιάννο δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπολογίζει ούτε εμένα ούτε κανένα. Το μόνο πράγμα που υπολογίζει είναι το καλό της Ανόρθωσης. Αυτό μου άρεσε πολύ κα έτσι πρέπει να γίνεται. Σε αυτό είχα πολύ μεγάλη βοήθεια. Να έχεις τέτοιο άνθρωπο είναι πολύ μεγάλη βοήθεια για τον προπονητή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ