«Να κάνουμε κάτι καλό για την Ανόρθωση»

«Νοιώθω πάρα πολύ καλά και θέλω να παίξω πολλά χρόνια ακόμα», ήταν το μεταξύ άλλων το σχόλιο του Ρενάτο Μαργκάσα σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα kerkida.net.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο διεθνής Κύπριος χαφ της ομάδας μας.

Το σχόλιο του για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας με τον κόσμο που ήταν δίπλα μας. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε και πιστεύω κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και είναι δίκαιο το σκορ για εμάς.»

Για την προσωπική του απόδοση: Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι που έκανα, πως έπαιξα αλλά πιστεύω πως μπορώ να δώσω παραπάνω. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι από τον καιρό που ήμουν τραυματίας αλλά τώρα νοιώθω καλά είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα.

Για την ηλικία του και το πώς νοιώθει: «Δεν ξέρω αν η μάνα μου που έβαλε χρόνια παραπάνω, αλλά εγώ νοιώθω παρά πολύ καλά, δεν σκέφτομαι ούτε την ηλικία που έχω, θέλω να παίξω πολλά χρονιά.»

Το μήνυμα στον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο πρώτα και πάνω από όλα, ήταν σημαντικό να είναι εδώ στο γήπεδο. Θέλω να τους καλέσω ξανά στο επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα εδώ, πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και όλοι μαζί να κάνουμε κάτι καλό για την Ανόρθωση.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ