Τι λέει ο Χαμπουλλάς για τις επόμενες μεταγραφές;

Στην εφημερίδα «Goal», μίλησε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς. Ο πρόεδρος της εταιρείας αναφέρθηκε για την πορεία της προετοιμασίας, τις εντυπώσεις από τα φιλικά αλλά και για τις μεταγραφές. Ο πρόεδρος ανάφερε πως υπάρχει χρόνος ακόμη και πως δεν υπάρχει προχωρημένη επαφή με οποιοδήποτε στόχο.

Για την προετοιμασία: «Όλα κυλούν ομαλά. Στις προπονήσεις υπάρχει και ενδιαφέρον και υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν επιλογές για τον προπονητή για να σχεδιάσει όπως ο ίδιος θέλει καλύτερα την ομάδα. Να περιμένουν οι Ανορθωσιάτες ότι με τις προσθήκες η ομάδα θα έχει ένα σύνολο που θα της επιτρέπει να επανακτήσει αυτά, τα οποία έχασε τα τελευταία χρόνια. Θα έχουμε μία πάρα πολύ καλή, αξιοπρεπή και δυναμική παρουσία».

Κληθείς να σχολιάσει τις εντυπώσεις που του άφησε η εμφάνιση και η φιλική ήττα, από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ανέφερε: «Τα μηνύματα που έστειλε η ομάδα ανεξαρτήτως του αποτελέσματος είναι θετικά για κάποιον που γνωρίζει πως κυλά η προετοιμασία. Κάποιος που βλέπει την ομάδα αντιλαμβάνεται την πρόοδο. Και στο κομμάτι της ομοιογένειας, αλλά και στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Άλλωστε τα φιλικά είναι για τον προπονητή».

Αυτό που απασχολεί τον κόσμο είναι οι μεταγραφές. Πότε θα έρθουν οι επόμενες κινήσεις; «Όποτε ανάψει το φως η ομάδα που ασχολείται με τον προγραμματισμό. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι για να πούμε ότι είμαστε κοντά. Έχουμε χρόνο ακόμη…».

Ερωτηθείς αν η «Κυρία» έχει διαθέσιμο μπάτζετ για να κάνει ακόμη και κίνηση αγοράς παίκτη, πρόσθεσε: «Η ομάδα έχει συγκεκριμένο προϋπολογισμό, τον οποίο θα τηρήσει. Είτε ξοδέψει για απόκτηση παικτών που είναι ελεύθεροι, είτε καταβάλλοντας μικρά ποσά. Θα υπάρχουν παίκτες σύντομα που θα είναι ελεύθεροι και χωρίς δικαιώματα».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ