Σελίν: «Αισθάνθηκα πως η Ανόρθωση είναι 100% δική μου ομάδα»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο Ano Media, έκανε ο Γεβγέν Σελίν ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης. Ο Ουκρανός διεθνής υποσχέθηκε πως θα δώσει το 200% των δυνατοτήτων του, προκειμένου η ομάδα μας να παλέψει για τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε και το βίντεο.

Οι πρώτες σκέψεις ως ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης: «Πρώτη φορά στην Κύπρο, αλλά όταν ήμουν στο αεροπλάνο σκεφτόμουν πως δεν ξέρω πως είναι το πρωτάθλημα, δεν άκουσα ποτέ, αλλά με το που ήρθα εδώ στο γήπεδο, κατάλαβα πως είναι παρά πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλο όνομα και αισθάνθηκα πως είναι 100% δική μου ομάδα.»

Εάν του βάζει περισσότερη πίεση το γεγονός πως είναι πρώτη επιλογή του προπονητή: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που με θέλει ο προπονητής. Μου δίνει δύναμη. Όταν ο προπονητής θέλει τον παίκτη είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη. Εγώ θα δώσω για την ομάδα και τον προπονητή όχι το 100% αλλά το 200% για να πετύχουμε το μέγιστο για την επόμενη χρονιά.»

Για τους στόχους του: «Δεν είμαι μικρό παιδί, πάντα όπου πήγαινα έδινα τα πάντα για να παίρνω τα αποτέλεσμα. Στη Δυναμό, στην  Εθνική πάντα κυνηγούσαμε το καλύτερο. Είμαι εδώ για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα, για το κύπελλο, θα δείξουμε στους οπαδούς πως δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα παλέψουμε για Ευρώπη.»

Το μήνυμα προς τους οπαδούς: «Είδα στο youtube τους οπαδούς, το μήνυμα που στέλνω είναι ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είναι ευχαριστημένοι κάθε παιχνίδι.  Τους περιμένουμε κάθε παιχνίδι στο γήπεδο για να μας δώσουν δύναμη. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ