Το σήκωσαν οι κορασίδες U-16

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας κατέκτησαν οι κορασίδες K-16 του συλλόγου μας, το απόγευμα της Κυριακής.

Αναλυτικά πιο κάτω το δελτίο τύπου από την ομοσπονδία:

Τον τίτλο της πρωταθλήτριας Κύπρου στην κατηγορία κάτω των 16 χρόνων κορασίδων πανηγύρισε νωρίτερα το απόγευμα η Ανόρθωση Πετόσφαιρα.

Κέρδισε και στον δεύτερο τελικό την Νέα Σαλαμίνα στο Θεμιστόκλειο με 2-0 σετ (25-17, 26-24) ενώπιον 200 και πλέον φιλάθλων και με συνολική βαθμολογία 4 βαθμούς έναντι 2 της Νέας Σαλαμίνας κατέκτησε τον τίτλο.

Η Νέα Σαλαμίνα του Ηλία Μιχαηλίδη είχε δύσκολη αποστολή αλλά μπήκε στο γήπεδο με στόχο την μεγάλη ανατροπή. Από την άλλη οι παίκτριες της Ανόρθωσης πετόσφαιρα υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Μυροσλάβα Γκρύμπαν, δεν ήθελαν με τίποτε να τους ξεφύγει αυτός ο τίτλος. Όλα τα στοιχεία ενός μεγάλου ντέρμπυ είχε ο τελικός. Η Ανόρθωση πετόσφαιρα πήρε από την αρχή τα ηνία και κατάφερε να επικρατήσει με 25-17 κερδίζοντας το σετ που ήθελε για να αναδειχθεί πρωτθλήτρια.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλύτερα και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα. Η Ανόρθωση πετόσφαιρα κέρδισε και αυτό το σετ με 26-24, τον αγώνα με 2-0 και μαζί και τον τίτλο της πρωταθλήτριας κάτω των 16 χρόνων.

Χαιρόσουν να βλέπεις παιδάκια μικρότερης ηλικίας ντυμένα με τις στολές των ομάδων τους, που βρίσκονταν στο γήπεδο και βοηθούσαν στην μεταφορά της μπάλας, να παίζουν μεταξύ τους βόλεϊ σε διαστήματα που υπήρχε διακοπή για τάϊμ άουτ αλλά και στην ανάπαυλα μεταξύ των σετ.

Τις απονομές στην πρωταθλήτρια Ανόρθωση πετ’οσφαιρα και δευτεραθλήτρια Νέα Σαλαμίνα έκανε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠΕ Γιάννος Προκοπίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ