Πήρε μισό εκατομμύριο ο Παντελή;

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com.cy, που το υπογράφει ο Πάνος Λάρκος, αναφέρει πως ήδη η ομάδα μας έχει εισπράξει χρήματα για από το τηλεοπτικό συμβόλαιο 2019-24 και αυτό ήταν ένας από τους λόγους που η Cablenet, δεν ήθελε να προχωρήσει σε εκ των προτέρων καταβολή άλλου ποσού. Μάλιστα λέγεται πως αυτό το ποσό που πήρε η ομάδα μας, ήταν της τάξης του μισού εκατομμυρίου.

Αναλυτικά τι αναφέρεται στο δημοσίευμα:

«Η τηλεοπτική πλατφόρμα, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής της Ανόρθωσης για την πενταετία 2019-2024, έχει ήδη κάνει έμβασμα 500.000 ευρώ στην «Κυρία» πριν από μερικούς μήνες και αυτό είναι κάτι που έχει αρνητικό αντίκτυπο στο αίτημα της Ανόρθωσης για νέα προείσπραξη εσόδων. H Cablenet δεν είναι αρνητική στο να βοηθήσει τους κυανόλευκους όχι, όμως, πριν την έναρξη της μεταξύ τους συνεργασίας.»

Καλό θα ήταν για να μην μένουν σκιές και να υπάρχει διαφάνεια, ο σύλλογος να τοποθετηθεί για όλα τα ζητήματα που προκύπτουν επί των οικονομικών, επί διοίκησης Ανδρέα Παντελή, όπου έπρεπε να ασκεί και εποπτικό έλεγχο.

Επίσης θα ήταν σωστό να λεχθεί και από που βρέθηκαν τα χρήματα τώρα καθώς εάν είναι από επιφανείς Ανορθωσιάτες να το γνωρίζει ο κόσμος και να τους δώσουμε τα εύσημα. Εάν δεν είναι να γνωρίζουμε τουλάχιστον εάν έχει δεσμευτεί οποιοδήποτε μελλοντικό έσοδο, και να μην αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη μήνες μετά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ