«Κανείς δεν έχει χάσει τα λεφτά του…»

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Active μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης ο προπονητής και άλλοτε τερματοφύλακας της ομάδας μας, Νίκος Παναγιώτου, για την κατάσταση στην ομάδα μας.

Ο Παναγιώτου μεταξύ άλλων ανάφερε πως είναι τιμή να υπηρετείς την Ανόρθωση, ενώ διασκέδασε και τις ανησυχίες του Στρέπελ και των ποδοσφαιριστών, πως κανείς δεν έχασε τα χρήματα του από την ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω το μέρος των δηλώσεων του, που έχει σχέση με την ομάδα μας.

Όσο αφορά στην Ανόρθωση τόνισε: «Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν και έγιναν πάρα πολλά με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα μετά προέκυψε η αλλαγή στην διοίκηση και τα οικονομικά. Ο κόσμος απογοητεύτηκε πολύ και γίνεται πολύ αυστηρός κριτής. Γίνεται αυτό που δεν πρέπει να γίνεται πρέπει να σταματήσει ο μηδενισμός. Η Ανόρθωση έχει 108 χρόνια ιστορίας και θα έχει κι άλλα τόσα. Η Ανόρθωση πρέπει να πρωταγωνιστεί είναι μεγάλη ομάδα και για να την υπηρετήσεις πρέπει να είναι τιμή στον καθένα. Κανείς δεν έχει χάσει λεφτά από την ομάδα και ούτε θα χάσουν. Εμένα με βρίσκει αντίθετο αυτό το μπάχαλο που έγινε. Πρέπει να υψωθεί η περηφάνια του Ανορθωσιάτη. Αυτά τα 108 χρόνια έχουν μεγάλη ιστορία και αυτό που χρειάζεται είναι να αναγεννηθεί. Ο κόσμος πρέπει να σταματήσει την μουρμούρα, οι προσωπολατρίες κάνουν κακό στην Ανόρθωση».

Για το τι πλήγωσε την Ανόρθωση: «Θα ξανά τονίσω ότι είναι τιμή να υπηρετείς την Ανόρθωση. Από το 2009 και μετά μπήκαν ικανοί άνθρωποι και λάθη γίνονται από αυτούς που δουλεύουν όχι από αυτούς που δεν δουλεύουν. Ο κόσμος έχει κουραστεί να είναι κομπάρσος, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της απλός όποιος αναλάβει θα πρέπει να στηριχθεί».

«Ένα σωματείο με αυτή την ιστορία και ένα σωματείο που το γνωρίζει όλη η Ευρώπη θα πρέπει να νιώθει τιμή για οποιονδήποτε δουλεύει. Αυτό με τα οικονομικά δεδομένα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα Η Ανόρθωση είναι μία και τους χωράει όλους, όποιος δεν θέλει να φύγει μπορεί να πάει όπου αλλού γουστάρει. Πρέπει όλοι να είναι με την Ανόρθωση και με κανένα άλλο».

Για το αν προσεγγίστηκε από τον Παντελή: «Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτό τώρα… Η Ανόρθωση χρειάζεται να μονιάσει, ο κόσμος της Ανόρθωσης πρέπει να μη χάνει τον χρόνο του στα Facebook. Όποιος θα δουλέψει για την Ανόρθωση θα πρέπει να είναι περήφανος και να έχει να λέει ότι δουλεύει στην πιο ιστορική ομάδα της Κύπρου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ