Ήττα στο τάι μπρέηκ

Δεν κατάφερε η ομάδα μας να εξαργυρώσει το διπλό της προηγούμενης εβδομάδας, με νέα νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά. Σε αναμέτρηση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο «Θεμιστόκλειο», η ανδρική πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, έχασε από τη Νέα Σαλαμίνα με 2-3 με τη σειρά να πηγαίνει στο 1-3 για τους «ερυθρόλευκους».

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και χρειάστηκε 2 ώρες και 32 λεπτά για να αναδείξει νικητή. Το πρώτο σετ το πήραν οι Σαλαμιναίοι με 25-19, ενώ στο δεύτερο η ομάδα μας το κέρδισε με 25-23 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Η ισοφάριση δεν λειτούργησε θετικά, με τη Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει το τρίτο σετ με 25-18, ενώ η ομάδα μας κέρδισε το τέταρτο σετ στους έξτρα πόντους με 27-25 και οδήγησε το παιχνίδι στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέηκ. Στις λεπτομέρειε ςη Νέα Σαλαμίνα ήταν καλύτερη και μας κέρδισε με 15-12, παίρνοντας και το ροζ φύλλο αγώνος.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ:Παναγιωτίδης, Αμπουϊλα, Σαββίδης, Χριστοφόρου, Παγιάν, Κοντός –Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Πρωτοψάλτης, Στρουγκάρεβιτς, Χρυσοστόμου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Χρυσοστόμου, Καλαφάτης, Ζηκάκης, Λαρραχόντο, Κορνιένκο,Παφίτης – Λίμπερο: Βαρνάβα. – Αλλαγές: Γκουϊμοντ, Α. Κακοφεγγίτης, Παπαδημητρίου, Θ. Κακοφεγγίτης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ