Ολοκληρωτική η αποτυχία, η επόμενη μέρα;

Μπορεί τον γαμπρό να τον ξυρίζουμε τον Μάη, ωστόσο η αποτυχία εκτός συγκλονιστικής μεταμόρφωσης είναι ολοκληρωτική τη φετινή χρονιά.

Έχουμε και λέμε…

Ευρώπη: Το κάζο ήρθε νωρίς, μόλις στο πρώτο παιχνίδι, μία ομάδα που έπρεπε να την περάσουμε ακόμη και με τα δεύτερα, καταφέραμε να αποκλειστούμε, δεν καταφέραμε να ξεχρεώσουμε την τιμωρία ούτε καταφέραμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη με αξιώσεις, με τα κάζα να συνεχίζονται.

Κύπελλο: Για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, αποκλειστήκαμε από ομάδα νεοφώτιστη. Παρά το γεγονός πως το κύπελλο, ήταν η μοναδική διέξοδος για την επιστροφή στα τρόπαια, που ήταν και ο στόχος  όπως είχε αναφέρει άλλωστε ο πρόεδρος της εταιρείας σε παλαιότερες δηλώσεις του, κάτι τέτοιο δεν φάνηκε να το θέλουν ή να το μπορούν οι ποδοσφαιριστές.

Πρωτάθλημα: Τα γνωστά και στο πρωτάθλημα, κακό ξεκίνημα, κάτι πήγε να φτιάξει στην πορεία, όμως ούτε την έδρα μας εκμεταλλευτήκαμε ούτε εντός στόχων είμαστε. Λέμε δεν είμαστε εντός στόχων, γιατί ο δεδηλωμένος στόχος ήταν κάτι καλύτερο από την 3η θέση. Σίγουρα με την εικόνα που βγάζει η ομάδα τον τελευταίο μήνα, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πάρει σε σύνολο 45 βαθμών που απομένουν, 10 περισσότερους από τον τρίτο. Μας μένει η τέταρτη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα είναι προνομιούχα για την Ευρώπη. Για να σώσουμε ότι σώζεται.

Προπονητής: Ο Λέβι ανανέωσε τον Μάρτιο. Τον Σεπτέμβριο κρίθηκε ανεπαρκής. Ένα προπονητή που τον ξέραμε με τα καλά του και τα κακά του. Στη θέση του ήρθε ο Στρέπελ. Αν και φιλότιμος, δεν μπορούμε να πούμε σε καμία περίπτωση πως μπορούμε να βασιστούμε πάνω του για το μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα, εάν δεν κερδίσει την ΑΕΚ, να αποτελέσει και παρελθόν.

Ομάδα: Μόνο ως ομάδα δεν είμαστε. Γερασμένοι και χωρίς προοπτική. Φρεσκάδα και ενέργεια δεν υπάρχει και ιδιαίτερα προβλεπτοί. Κάποια καλά διαστήματα υπάρχουν στο παιχνίδι μας στη γενική εικόνα και όχι για χθες ομιλούντες, όμως αυτά δεν είναι ικανά για νικηφόρα αποτελέσματα.

Η επόμενη μέρα;

Ένα μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει είναι αυτό της επόμενης μέρας. Η φετινή χρονιά σώζει την Ευρώπη και όχι τους στόχους υπό προϋποθέσεις. Ο Παντελή αμφισβητείται ανοιχτά από μερίδα του κόσμου, που όσο τα αποτελέσματα δεν είναι καλά αυξάνεται. Θα παραμείνει στο πόστο του; Εάν ναι ο σύλλογος που βάσει συμφωνίας διαχείρισης έπρεπε να ασκεί έλεγχο και στην πορεία είναι μεγαλομέτοχος τον στηρίζει; Γιατί θα πρέπει η επόμενη μέρα, η επόμενη χρονιά, να βρει την Ανόρθωση μακριά από ψιθύρους και μακριά από υπόσκαψη. Είτε αυτή είναι η διοίκηση Παντελή ή οποιαδήποτε άλλη διοίκηση. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Γιατί κακά τα ψέματα, διαχρονικά μέσα στη ψιθυρολογία και τη μη καθολική αποδοχή, δεν επιβίωσε κανείς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ