Ακλόνητη και στην κορυφή παρά τα προβλήματα!

Παρά το προβλήματα που προκύπτουν με το γηπεδικό και το γεγονός πως στο κλειστό μας γήπεδο, χρειάζεται άμεσα επιδιόρθωση λόγω του ότι στάζει η οροφή, κάτι που επηρεάζει τις προπονήσεις, τα κορίτσια του Φοίνικα στην πετόσφαιρα συνεχίζουν την προέλαση τους.

Την Πέμπτη το βράδυ κέρδισε με 3-0 σετ την ομάδα του Παφιακού, στο Σάλα «Νεάπολη – Επιστροφή» και με την νίκη αυτή, η ομάδα μας κατέκτησε την κορυφή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το πρώτο σετ η ανωτερότητα της ομάδας μας, ήταν εμφανή στο γήπεδο, κάτι που μας έφερε να το κερδίζουμε με 25-14. Το δεύτερο σετ ήταν στο ίδιο τέμπο με την ομάδα μας να το κερδίζει με 25-13 ενώ το τρίτο και τελευταίο, απόρροια και του εφησυχασμού, το κατακτήσαμε με 25-21.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Κιγιάκοβα, Σταυρινίδου, Ράντονιτς, Καετάνο,  Α. Χαραλάμπους, Βασιλείου – Λίμπερο: Δαυίδ. – Αλλαγές: Ριαλά, Κακουρή, Χριστοδούλου, Αγγελίδη, Ριαλά.

Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Τολεντίνο, Μίλκα, Γιωργάλλα,Χατζηλαμπρή,  Βέρμπλ, Χριστοδούλου – Λίμπερο: Κουππή. – Αλλαγές: Nικολάου, Τίλεϊ, Σάββα, Δημητρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ