Παντελή: «Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές»

Τηλεφωνικές δηλώσεις παρέθεσε στη Cytavision ο πρόεδρος της ομάδας μας, Ανδρέας Παντελή μετά την επιβλητική νίκη με 0-3 επί της ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος:

Για το παιχνίδι:

«Οι μέρες είναι τέτοιες που μια επιτυχία είναι ακόμα πιο σημαντική για να σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί μείναμε αρκετά πίσω και πρέπει να καλύψουμε την διαφορά. Μια αποτυχία θα μας έβαζε σε τεράστιες περιπέτειες όσον αφορά τον στόχο της Ευρώπης. Σίγουρα υπάρχουν πολλά παιχνίδια όμως όταν η διαφορά είναι πολύ μεγάλη είναι πολύ δύσκολο να ανατραπόυν τα πράγματα. Ήταν πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Βλέπουμε πως όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν απώλειες αλλά οι μεγάλες διαφορές δεν μπορούν να καλυφθούν.»

Για τη σημασία της νίκης:

«Είναι ένα σοβαρό ψυχολογικό πλεονέκτημα που αποκτά η ομάδα με νίκες τέτοιου μεγέθους.»

Για την ενίσχυση ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου:

«Οπωσδήποτε γίνονται σκέψεις με τον προπονητή. Θεωρούμε ότι πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα. Θα γίνουν κινήσεις. Θα έρθουν τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί ότι περισσότερο μπορεί. Θεωρούμε υποχρέωση την ενίσχυση για να κυνηγήσει τον καλύτερο στόχο που μπορεί μέχρι τέλους.»

Για τη συνέχεια:

«Υπάρχει ένα αήττητο σερί και αρκετές νίκες και νομίζω αυτό μας δίνει τις βάσεις για να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα στην συνέχεια. Έχει περάσει μια δεκαετία που η Ανόρθωση δεν έχει κατακτήσει κάτι. Θέλω 1-2 χρονιές να σταθεροποιηθεί η ομάδα, να επανέλθει στα μεγέθη που ήταν παλιά και να προχωρήσουμε μπροστά για να κατακτήσουμε τίτλους. Αυτά πρέπει να διεκδικούμε κάθε χρόνο. Είναι δύσκολο σε ενάμιση χρόνο όλα να γίνουν τέλεια.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ