Τι θέλει να βελτιώσει ο Στρέπελ;

Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Γιούργκεν Στρέπελ, είναι η ομάδα να βελτιωθεί ως προς τον τον τρόπο που αγωνίζετια, να παίζει με καρδιά αλλά και με μυαλό. Παράλληλα ο Ολλανδός απέφυγε να απαντήσει εάν είναι εφικτή η έξοδος στο Europa League, μέσω πρωταθλήματος, λέγοντας πως πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά.

Δείτε τα όσα ανάφερε στη συνέντευξη του στην ιστοσελίδα protathlima.com και στον Χαράλαμπο Δημητρίου, σχετικά με τους στόχους της ομάδας.

Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος για την Ανόρθωση αυτή τη στιγμή;

Για μένα είναι να γίνουμε καλύτεροι, να ελέγχουμε τα παιγνίδια και να είμαστε κυρίαρχοι στο γήπεδο, είναι αυτό που μου αρέσει και από εκεί και πέρα είναι να κερδίζουμε. Είδα λίγο από τις άλλες ομάδες. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι να συνδυάσουμε το συναίσθημα και το να παίζουμε με την καρδιά μας, με το να παίζουμε με το μυαλό μας. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, τότε θα είμαστε καλύτεροι.

Το Europa League μέσω πρωταθλήματος είναι πιθανό;

Δεν ξέρω ακόμη. Πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά. Δεν είναι δυνατόν να πούμε τώρα ότι είναι κάτι που θα πετύχουμε εύκολα. Πρέπει να παλέψουμε αρκετά και πρέπει να βελτιωθούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ