Για το εάν ο Δηητρίου μπορεί να θεωρηθεί νούμερο ένα τερματοφύλακας στην ομάδα μας, ρωτήθηκε ο Γιούργκεν Στρέπελ, από τον Χαράλαμπο Δημητρίου, στα πλαίσια της συνέντευξης του στο protathlima.com.

Ο Ολλανδός δεν πήρε θέση, τονίζοντας πως ο Δημητρίου τα πηγαίνει καλά και πως μπορεί να βελτιωθεί παρά πολύ.

Μπορούμε να πούμε ότι ο Δημητρίου είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακας της ομάδας τώρα, ακόμη και όταν επιστρέψει ο Βάργκιτς;  

«Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία. Αν είσαι 18 ή 38 ετών και είσαι αρκετά καλός θα αγωνίζεται. Ο Δημητρίου ήταν στην ομάδα επειδή ο Βάργκιτς τραυματίστηκε. Ο Βάργκιτς ήταν στην ομάδα επειδή ο Φιλγκέιρας τραυματίστηκε, αλλά έτσι δουλεύουν τα πράγματα. Και κατά την άποψή μου έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές εδώ, Κύπριους, που μου αρέσουν. Ο Δημητρίου είναι ένας νεαρός τερματοφύλακας που μπορεί να βελτιωθεί πάρα πολύ.»

Ενώ στη συνέχεια ο Ολλανδός ρωτήθηκε εκ νέου, αλλά όπως αναμενόταν δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση.

Μπορούμε να πούμε τελικά ότι ο Δημητρίου είναι ο νούμερο ένα τερματοφύλακας της Ανόρθωσης για τη συνέχεια;

«Θέλεις να το πω αυτό (γέλια). Πιστεύω ότι δεν είναι εύκολο όταν είσαι ένας νεαρός τερματοφύλακας, γιατί ιδιαίτερα για την θέση του τερματοφύλακα χρειάζεσαι καλή ψυχολογία. Είσαι μόνος σου στον αγωνιστικό χώρο. Η ψυχολογία σου είναι το μεγαλύτερό του προτέρημα. Τα πηγαίνει καλά ο Δημητρίου. Νικήσαμε στα τελευταία παιγνίδια που αγωνίστηκε, έτσι… Επιστρέφει όμως και ο Βάργκιτς από τον τραυματισμό του, αλλά θα δούμε.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ