Τη σχέση του με τον πρόεδρο της εταιρείας, Ανδρέα Παντελή, κλήθηκε να σχολιάσει στο πλαίσιο της συνέντευξη του στο protathlima.com, ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Ο Ολλανδός προπονητής ανάφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω επαφή με τον Πρόεδρο κάθε μέρα και μάλιστα πάμε και βλέπουμε μαζί κάποια παιγνίδια. Πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικός άνθρωπος. Αυτό που μου αρέσει στον Πρόεδρο είναι ότι λέει αυτά που έχει στο μυαλό του. Αν συμφωνεί λέει ναι, αν δεν συμφωνεί θα πει όχι. Θα σου πει την άποψή του αλλά θα σου πει ότι στο τέλος εσύ αποφασίζεις, εσύ είσαι ο προπονητής. Αυτό είναι που μου αρέσει γιατί πρέπει να βοηθά ο ένας τον άλλο, όχι να κριτικάρουμε ο ένας τον άλλο.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ