Τη γνώμη του για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου, που ισχύει στα γήπεδα μας, κλήθηκε να καταθέσει στο πλαίσιο της συνέντευξης του στο protathlima.com και στον Χαράλαμπο Δημητρίου, ο Γιούργκεν Στρέπελ.

Συγκεκριμένα ο Ολλανδός προπονητής ανάφερε:

«Ξέρω το πρόβλημα. Το πρόβλημα αυτό υπήρχε επίσης και στην Ολλανδία. Κι εμείς είχαμε επίσης κάρτα τότε κι έκαναν ανάλογους κανόνες. Αλλά δεν μου αρέσει που δεν έρχεται ο κόσμος στα παιγνίδια. Με την ΑΕΚ αναρωτιόμουν που είναι ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη μου είναι για τους φιλάθλους. Αλλά τώρα δεν έρχονται για αυτό το λόγο. Εμείς έχουμε φανατικούς φιλάθλους κάτι το οποίο μου αρέσει, και τους χρειαζόμαστε. Άρα ελπίζουμε να υπάρχει μία γρήγορη λύση και να επιστρέψουν. Τώρα αυτό δε δουλεύει.»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ