ΑΕΛ 4 – 4 Ανόρθωσις: Στο τέλος σώσαμε τον βαθμό

Ισόπαλη με 4-4 έληξε η αποψινή αναμέτρησης της ομάδας μας, με την ΑΕΛ στο «Σπύρος Κυπριανού» για τα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Αν και η ομάδα μας κατάφερε νωρίς πριν την εκπλήρωση του 2ου λεπτού, να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με σουτ από τον Κουππαρή, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.Οι φουτσαλιστές μας ήταν σε κακή μέρα, δεν είχαν ενέργεια και δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό στο παιχνίδι τους.

Από την άλλη η ΑΕΛ, κατάφερε στις ευκαιρίες που βρήκε να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Σε διάστημα εφτά αγωνιστικών λεπτών, οι γηπεδούχοι ανάτρεψαν το 0-1 σε 3-1, σκορ που έμελλε να οδηγήσει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε ούτε στα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου, με την ΑΕΛ να είναι η ομάδα που έφθασε στο τέταρτο γκολ με την εκπλήρωση πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα περιθώρια για την ομάδα μας δεν υπήρχαν με τον Γιώργο Κυριάκου να αγωνίζεται με flying goalkeeper. Ο Καουρτισιής 11:20 πριν το τέλος μείωσε σε 4-2 για να δώσει εκ νέου ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός πως συνεχίζαμε να αγωνιζόμαστε με flying goalkeeper, η περαιτέρω μείωση στο σκορ ήρθε 3:50 πριν το τέλος, με κοντινό σουτ από τον Κουλουμπρή.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν δραματικά, με τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν. 47 δεύτερα πριν το τέλος, μετά από προσωπική ενέργεια του Κόκκινου, ο Ντε από πλάγια σημείωσε το 4-4. Η ομάδα μας μπορούσε να φύγει και με τη νίκη, ωστόσο στα τελευταία δευτερόλεπτα οι φουτσαλιστές μας έχασαν κραυγαλέα ευκαιρία για να «κλέψουν» το τρίποντο, μένοντας έτσι στην ισοπαλία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ