Βάργκιτς:«Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

Για τους στόχους του στην Ανόρθωση, το παιχνίδι με την ΑΕΛ, την φιναλίστ του παγκοσμίου Κυπέλου Κροατία και την Λάτσιο… αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο kerkida.net o τερματοφύλακας της ομάδας μας, Ιβάν Βάργκιτς.

Οι δηλώσεις του:

Μπορεί το πρωτάθλημα η Ανόρθωση;
Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Θα το… παλέψουμε, αλλά έχουμε μπροστά μας και κάποιες άλλες εξίσου σπουδαίες ομάδες. Το ΑΠΟΕΛ για 6 σερί χρόνια πρωταθλητής, ο Απόλλωνας και η ΑΕΚ είναι στους ομίλους και πρόσεξα ότι έχουν πολύ δυνατές ομάδες. Εμείς θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο τη νίκη.

Το ντέρμπι με την ΑΕΛ βρίσκεται προ των πυλών. Θα είναι το πρώτο σου παιχνίδι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πώς το περιμένεις;
«Με ανυπομονησία μπορώ να πω. Δύσκολο ματς, αλλά θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε και μπορούμε να πετύχουμε το στόχο μας στον αγώνα της Δευτέρας. Περιμένω μαζική στήριξη από τον κόσμο αν και δεν είναι καλό που απέχουν οι οργανωμένοι οπαδοί. Παρατήρησα στο διαδίκτυο ότι φτιάχνουν φοβερή ατμόσφαιρα».

Δανεικός στην Ανόρθωση; 
«Ναι με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο. Μακάρι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Γι΄ αυτό είμαι εδώ. Δανεικός για ένα χρόνο και τον ερχόμενο Μάιο θα δούμε τι θα γίνει στην πορεία…»

Σε εξιτάρει το γεγονός να ξανά πάρεις κλήση για την Εθνική Κροατίας;
«Φυσικά! Είναι, όμως, δύσκολο πλέον, είδατε την πορεία που έκανε η Κροατία στο Μουντιάλ. Τρομερή ομάδα. Όμως, στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ! Στόχος να έχω εκ νέου πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα μου και αν έρθει ξανά η κλήση, θα είναι υπέροχα».

Έφυγες με κάποιο παράπονο από τη Λάτσιο; Άξιζες να έχεις περισσότερο χρόνο συμμετοχής;
«Έγω έδινα το 100% σε όλες τις προπονήσεις και στα λίγα ματς που αγωνίστηκα. Από κει και πέρα, ο κόουτς αποφάσιζε. Ήμουν δεύτερος στη σειρά, πίσω από τον Στρακόσια»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ