Συγκριτικά με πέρσι…

Στα τρία μέχρι στιγμής παιχνίδια πρωταθλήματος οι εμφανίσεις της ομάδας παρουσιάζουν σταθερή βελτίωση. Ιδιαίτερα στο ψεσινό ματς όπου δημιουργήσαμε 7-8 κλασικότατες ευκαιρίες επίτευξης γκολ. Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά όπου δημιουργούσαμε ευκαιρίες με το σταγονόμετρο, οι εμφανίσεις στο δημιουργικό κομμάτι είναι καταφανώς πειστικότερες. Στην περσινή όμως χρονιά έρχονταν τα θετικά αποτελέσματα και έτσι καταλάγιαζε κάπως ο ντόρος για τις προβληματικές εμφανίσεις στο επιθετικό τρίτο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ματς με την Αλκή στο Αμμόχωστος στη δεύτερη αγωνιστική. Δεν δημιουργήσαμε κλασική ευκαιρία αλλά καταφέραμε να αποδράσουμε με το τρίποντο χάρη σε αυτογκόλ στο τέλος του αγώνα.

Το δυσάρεστο είναι ότι το ψεσινό αποτέλεσμα από τύχη (ή νευρικότητα στην τελική προσπάθεια) ήταν αποτυχημένο και έτσι συσσωρεύεται υπερβολική πίεση στην ήδη υπάρχουσα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Στα αρνητικά τώρα σε σχέση με πέρσι είναι ότι στα μετόπισθεν δεν είμαστε τόσο αξιόπιστοι και μετά το 70 παρουσιάζουμε καθίζηση στην απόδοση λόγω έλλειψης ενέργειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ